Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Lindsey Buckingham

Program 2022 / Music

Lindsey Buckingham

Lindsey Buckingham er en af de mest eklektiske og innovative musikere i sin generation. Hans instinkt for melodi og hans enestående fingerspil på guitar bliver demonstreret til ynde på de syv studio- og tre livealbum, som han har udgivet som soloartist.

 

Lindsey Buckingham gæster Heartland med sit selvbetitlede album, der udkommer 17. september 2021 og bliver Buckinghams første albumudgivelse i 10 år. Førstesinglen I Don’t Mind er netop udkommet og giver løfter om et velkomponeret popalbum med Buckinghams karakteristiske guitarspil i centrum, der gav ham sit store gennembrud som frontmand for Fleetwood Mac i 70’erne og 80’erne.

 

Lindsey Buckingham har et unikt talent for ørehængende popmelodier, og man skal ikke lytte mange gange til Fleetwood Mac-hits som Go Your Own Way eller Big Love – eller numre som Countdown fra hans 1992-soloalbum Out Of The Cradle eller In Our Own Time fra 2011-udgivelsen Seeds We Sow, som cementerer Buckingham som en ekstraordinar  soloartist der med hans komplekse arrangementer og opfindsomme produktionsvalg gør hans solo-arbejde spændende at opleve. 

Udforsk Lindsey Buckinghams musikalske univers

 

Se også