Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Local Ticket

Info /

Local Ticket

Local Ticket er en billetkategori til dig, der bor i Faaborg-Midtfyn Kommune. Er du bosat i denne kommune, kan du nemlig få 30% rabat på både partout- og endagsbilletter, og tage del i magien på Heartland Festival.

Billede af Partout billet til Heartland Festival

Partoutbillet

Hvis du må og skal have det hele med, så er partout billetten vejen du skal gå. Med partout billetten har du adgang til festivalpladsen alle dage, og god tid til at få smagt på udvalget hos alle madstaderne, sidde med til de TALKS du har glædet dig mest til, blive overrasket til et utal af koncerter, dykke ned i de mange kunstinstallationer rundt om på pladsen, eller bare nyde dine venners gode selskab under vores magiske træ.

 

Køb din partoutbillet her.

Billede af Endags-billet til Heartland Festival

Endagsbillet

Hvis du kun kan komme af sted én enkelt dag, så kan du erhverve dig en fredags-, lørdags-, eller søndagsbillet og få en bid af kagen. Nyd alle dagens TALKS, deltag i de mange Tasteland workshops, se dagens koncerter, interager med kunsten og spis dig mæt på en af vores restauranter.

 

 

 

 

Køb din endagsbillet her.

Billede af Faaborg Midtfyn kommune web ticket

Vilkår og betingelser

For at købe en Local Ticket, er det et krav at du er bosat i Faaborg-Midtfyn Kommune. Ved ombytningen af din printede Heartland Local Ticket til festivalarmbånd, skal du derfor vise sundhedskort og billede-ID. Kan du ikke vise, at du er bosat i kommunen ved ombytning, har du mulighed for enten at få pengene retur for billetten, eller betale det resterende beløb til en almindelig Heartland-billet. Det er kun muligt at ombyttet sin købte billet én gang per person.