Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lolita for altid

Program 2022 / Talks

Lolita for altid

Performed Talks
Lørdag d. 4. juni kl. 17.30

 

Emma Sehested Høeg / Jennifer Vedsted Christiansen

 

How to Kill a Dog, bestående af stjerneskuddene skuespiller Emma Sehested Høeg og instruktør Jennifer Vedsted Christiansen, gæster dette års Heartland med deres Reumert-vindende forestilling ‘LOLITA FOR ALTID’.

 

‘LOLITA FOR ALTID’ er en kraftfuld, fræk og kompromisløs performancekoncert om den unge piges paradoksale placering i samfundet, hvor hun på den ene side kan udnytte køn og alder til at fremme både hendes sociale liv og karriere – men samtidigt gerne vil anerkendes for mere end blot køn og alder. Forestillingen behandler temaer som køn, krop, krænkelser, identitet og seksualitet.

 

How to Kill a Dog består af skuespiller Emma Sehested Høeg og instruktør Jennifer Vedsted Christiansen, og de debuterede i 2020 med den anmelderoste forestilling ‘Velkommen til Pandora’ på REVOLVER og opfulgte med ‘LOLITA FOR ALTID’ igen på REVOLVER, som blev en mindst lige så stor anmeldersucces og tilmed blev belønnet med en Reumert for “Årets musikforestilling 2021”. Derudover er kunstnerduoen udvalgt til Statens Kunstfonds talentprogram “Den unge kunstneriske elite”.

 

 

Performed Talks præsenteres i samarbejde med teatret REVOLVER.

Se også