Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Matt Orlando x Martin Marko Hansen x Rasmus Eibye

Program 2022 / Food

Matt Orlando x Martin Marko Hansen x Rasmus Eibye

Tasteland
Lørdag d. 4. juni kl. 12.30

 

Hvordan og hvorfor forvandler man surdejsbrød til is? Det vil Matt, Marko og Rasmus forsøge at svare på.

 

Madspild er et resultat af dårlig fantasi og hvis vi vil problemet til livs handler det om at skabe en ny cyklus, hvor alle dele af vores værdifulde råvarer udnyttes optimalt: Der findes nemlig et kæmpe smags- og miljømæssigt potentiale i at genbruge, upcycle og forædle overskud fra fødevareproduktionen til nye produkter.

 

Med rødder i den spirende cirkulære madbølge forvandler et partnerskab af ligesindede aktører fra fødevarebranchen spild, overskud og forskellige rester til nye velsmagende fødevarer. Bageriet Jalm&B, restauranten Amass og isproducenten Hansens Is fortæller og demonstrerer potentialet i vores madspild med udgangspunkt i, hvordan en idé og et ton overskudsbrød forvandles til is.

Se også