Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Med mig selv i mine egne arme

Program 2022 / Talks

Med mig selv i mine egne arme

Performed Talks
Torsdag d. 2. juni kl. 16.00

 

Ida Cæcilie Rasmussen / Christina Hagen

 

Skuespiller Ida Cæcilie Rasmussen kommer på Heartland med forestillingen ‘Med mig selv i mine egne arme’ i en særlig Heartland-udgave. Stykket er skrevet af prisvindende forfatter Christina Hagen og instrueret af Maria Kjærgaard-Sunesen. Med mig selv i mine egne arme er et opgør med moderskabets tabuer, kønsroller og fordomme. Forestillingen bryder op med den romantiserede forståelse af moderskabet, og stiller i stedet spørgsmålet: Hvorfor går vi ud fra, at det vigtigste i en kvindes liv er at blive mor?
 

Christina Hagen er uddannet fra Forfatterskolen og debuterede herefter med novellesamlingen ‘Sexdronning’. Siden har hun blandt andet udgivet bøgerne ‘Whitegirl’, ‘Whitegirl 2’ og ‘Boyfrind’. Hun har modtaget nogle af de mest anerkendte litteraturpriser som Montanas Litteraturpris, der uddeles i samarbejde med Dagbladet Information, og Det Danske Akademis Otto Gelsted-prisen. I alt hvad Christina Hagen skriver, insisterer hun på retten til at dyrke det grimme og tabubelagte.

 

 

Performed Talks præsenteres i samarbejde med teatret REVOLVER.

Se også