Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Middag ved bålet med Knystaforsen

Program 2023 / Food

Middag ved bålet med Knystaforsen

Restaurant
Lørdag d. 10
. juni kl. 14.00 og 19.00

 

For første gang rykker Knystaforsen, en gastronomisk stigende stjerne, ud af den svenske skov og til Egeskov Slotspark. Her vil de spisende gæster kunne opleve Michelin-restaurantens særlige univers, hvor der leges med lokale råvarer tilberedt over åben ild og uventede smagsoplevelser – flankeret af drikkevarer produceret i Skandinavien.

 

Bag den svenske succes, står det danske par Eva og Nicolai Tram. Parret sprang ud af dagligdagens hamsterhjulet og flyttede ind i en skov i Sverige i et forsøg på at få et liv, hvor de kunne være mere sammen og udleve deres drøm om at åbne en restaurant i deres hjem.

 

Det, må man sige, er lykkedes. For i juli 2022 blev deres bedrift belønnet med en rød og en grøn stjerne i Michelin-guiden. På Knystaforsen serveres der mad fra bål med lokale råvarer og svenske vine. Det er fine-dining nede på jorden med røg i øjnene og smil på læben.

 

OBS! Husk, at det ikke er muligt at deltage i middagen uden billet til festivalen. Festivalbilletten skal købes separat.

 

Alle henvendelser vedr. middagen bedes sendes til info@heartlandfestival.dk

Se også