Mikkel Friis-Holm
Food Session – Podium
Lørdag d. 10. juni
Chokolade er ikke bare chokolade. Og slet ikke hvis du spørger Mikkel Friis-Holm. Friis-Holms chokolade er et utal af gange kåret som verdens bedste, og på Podium-scenen kan du opleve hvorfor. Her er Friis-Holm vært for en workshop hvor chokolade, etik og kvalitet er i centrum.
Mikkel Friis-Holm er uddannet kok og startede i 90’erne med at nørde chokolade på micro-batch-niveau. Dengang var der kun store chokoladefabrikker på markedet, og Friis-Holm ville bevise, at chokolade kunne meget mere end det – og at verdens bedste chokolade også skal være den bedste for verden. Det var dog først i 2014, at Friis-Holm Chokolade blev grundlagt. Friis-Holm Chokolade blev den første nye chokoladefabrik i Danmark i over 50 år, og på rekordtid den mest prisvindende i landet nogensinde. 8 år i træk har Mikkel Friis-Holm vundet et eller flere verdensmesterskaber. En hyldest til råmaterialet, kombineret med gammeldags håndværk og proces her i Danmark.
Se også