Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Mogens Lykketoft & Steffen Gram

Program 2022 / Talks

Mogens Lykketoft & Steffen Gram

Future Talks
Lørdag d. 4. juni kl. 10.30

 

Hvordan ser fremtidens trusselsbillede ud? 

 

Mogens Lykketoft og Steffen Gram vil som en del af Heartlands Future Talks-program diskutere, hvordan fremtidens trusselsbillede kommer til at se ud. 


Verden, som vi kender den er i en skrøbelig tilstand. Efter i flere år at have levet i skyggen af ​​corona-pandemien, står vi nu over for krig i Europa. Klimaforandringerne raser, og kompleksiteten af ​​internationale forhold er næsten umulige at begribe. Derfor har vi inviteret to af Danmarks mest kompetente analytikere til at dele deres perspektiver på, hvilke fremtidige trusler, vi kan forvente. 


Mogens Lykketoft har en enestående indsigt i internationale forhold på grund af sit mangeårige arbejde med udenrigspolitik og diplomati. Han er tidligere medlem af Folketinget, formand for FN’s Generalforsamling og har haft sin gang som minister i en række tunge ministerier, herunder mange år i udenrigsministeriet.  


Steffen Gram er International Korrespondent i DR og har siden 2011 været vært på udenrigs-programmet “Verden ifølge Gram” på P1. Steffen Gram er en af landets mest erfarne udenrigsjournalister. Han har været udenrigsjournalist siden 1973, korrespondent i USA i 12 år over to omgange og var korrespondent fire år i Moskva, da Sovjetstaten brød sammen. Han dækkede Ukraines vej til selvstændighed i 1991 og årene, der fulgte, og har rejst Ukraine tyndt.

 

Samtalen vil blive modereret af journalist og DR2 Deadline vært Issa Mahmoud Jeppesen.

Se også