Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Morten Kirkskov & Moussa Mchangama

Heartland Festival Portraits

Program Take Part / Talks

Morten Kirkskov &
Moussa Mchangama
 

Om forskellighed & fælleskab 

Moderator: Mads Staghøj, Weekendavisen

 

Hvad er det, der kan bringe os sammen på tværs af forskelligheder og skabe nye fælleskaber i tid, hvor grænser og mangfoldighed er i udvikling? Det vil skuespilchef Morten Kirkskov og bæredygtighedsråder Moussa Mchangama give deres perspektiv på, når de mødes og samtaler omkring, hvordan vi mennesker kan finde sammen på tværs af kulturer og oplevelser.

 

Talken er præsenteret i samarbejde med Weekendavisen.

Læs om deltagerne

 

Morten Kirkskov er skuespiller, teaterinstruktør og forfatter. Han har siden 2015 været skuespilchef på Det Kongelige Teater og var tidligere teaterdirektør for Aalborg Teater. Morten har siden sin debut i 1990 optrådt på Det Kongelige Teater og en lang række andre teatre i København og som skuespiller i flere tv-serier, bl.a. Borgen. Han har skrevet romanen Kapgang, der også fik stor succes som film. Morten modtog i 2017 Årets Reumert som bedste instruktør for sin udgave af Lang dags rejse mod nat og er i år nomineret til Årets Reumert 2021 for iscenesættelsen af Hamlet, Prins af Danmark, begge på det Det Kongelige Teater.

 

Moussa Mchangama er forperson i Mino Danmark og medejer af rådgivningsvirksomheden In Futurum. Han har været redaktør på magasiner som Cover og DANSK, og har desuden været jævnlig bidragsyder til medier som Radio24syv, Heartbeats, IN og Kommunikationsforum. Moussa skriver og taler blandt andet om kultur, medieansvar og bæredygtighed og arbejder i skæringspunkterne mellem det personlige, det sociale og det virksomhedsmæssige.

Se også