Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New & Art

/Art

New & Art

Ung fynsk kunst får ny platform på Heartland

 

For første gang kan gæsterne på Heartland opleve installationsværker af nye kunstneriske talenter, som en del af vores Art program. I et nyt udstillingsinitiativ, New & Art  vil Heartland sammen med Det Fynske Kunstakademi præsentere 10 unge kunststuderende i Egeskovs Slots park, der danner rammen om festivalen og dets øvrige kunstprogram.

 

De kunststuderende vil lave omvisning af deres værker både fredag og lørdag kl. 15.30.

 

New & Art er et resultat af et nyt samarbejde mellem Heartland og Det Fynske Kunstakademi, støttet af Øernes Kunstfond, der har til formål at understøtte og udvikle det kunstneriske miljø på Fyn.

 

De kunststuderende på Det Fynske Kunstakademi har i løbet af 2021 deltaget i et undervisningsforløb, ledet af Ditte Knus Tønnesen, der selv er billedkunstner og co-kurator på Heartlands kunstprogram. Kurset har handlet om kunst i det offentlige rum og de arbejdsprocesser, der ligger bag udførelsen af et værk i stor skala.

 

Værkerne vil kunne opleves i Egeskovs slotspark nær festivalens kunstpavillon, Artrium, og være en del af festivalens øvrige kunstprogram, der offentliggøres senere på foråret og omfatter etablerede danske- såvel som internationale kunstnere.

 

De udstillende kunststuderende er: Anne Mie Bak, Caroline Have, Cathlin Madeleine Beeck, Emma Bojsen Lornsen, Emmarosa Mathilda Liebgen, Oluf Green Jensen, Selma Dağdeviren, Signe Maria Friis, Sofie Sjöö og Tobias Grann.