Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New Earth Family

Program 2022 / Projects

New Earth Family

New Earth Family

Spiritualitet og det ’alternative’ har taget sin entré i den vestlige verden. Det vil vi gerne undersøge nærmere på Heartland. Derfor har vi inviteret New Earth Family, der er en gruppe af erfarne alternative behandlere og iværksættere, som deler ud af deres viden indenfor dette felt. I deres camp vil du møde en summen af en blanding af mystik og ’feel good vibrations’.

Her kan du være med til forskellige shamanistiske ceremonier og events som fx cacaoceremoni, kvindecirkel, åndedræts og klang event og kundaliniyoga m.m. Du vil få mulighed for at stifte bekendtskab med forskellige alternative behandlingsformer og spirituelle redskaber som fx kraniosakralterapi, kropsterapi, få trukket et orakelkort, readings og healing.

Før og efter en behandling har du mulighed for at ’lande’ i områdets ’transmission area’. Her kan du summe over den reading du lige har fået, den event du skal ind til, eller dele det du oplevede med andre i området – og lige lande inden du igen begiver dig ud i den pulserende del af festivallen. Du vil også kunne købe en kop afslappende økologisk urtete eller ceremoniel kakao som du kan nyde i ’transmission area’. På området har New Earth Family også en spændende butik, hvor du kan købe lidt af mystikken med hjem i form af krystaller der passer til dig, røgelse og æteriske olier til støtte i din hverdag, rå ceremoniel kakao og urtete du kan lave derhjemme og senge-/vægtæpper der giver dig stemningen med hjem i stuen.

 

Du kan finde New Earth Family i området mellem Conscious Escape og Diorama scenen.
 

Se også