Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Nye navne til musikprogrammet 2023

/news

Nye musiknavne klar til programmet

I dag tilføjer vi en række stærke navne til musikprogrammet for 2023-udgaven af festivalen. Oplev den amerikanske singer-songwriter Jack Johnson, big beat-legenden Fatboy Slim, en række stærke danske navne som Nik & Jay, Andreas Odbjerg, MØ, Ganger og PRISMA samt den iransk-hollandske multikunstner Sevdaliza på Heartland til sommer.

Jack Johnson 

 

Den amerikanske singer-songwriter Jack Johnson gæster Heartland næste sommer. Siden debuten i 2001 med albummet “Bushfire Fairytales” har han markeret sig som en af de ypperste eksponenter indenfor akustisk pop og surfrock. Gennem sine vedkommende tekster og behagelige lydunivers formår den tidligere surfer at tage lytterne med ud i bølgerne, hvor Johnson befinder sig bedst. For foruden musikken er Jack Johnson også dybt engageret i klimabevægelsen, hvor han især forsøger at sætte fokus på udfordringerne i vores fælles havmiljø. Det har han også gjort gennem adskillige film, som han har medvirket i, instrueret og komponeret musik til.

Fatboy Slim


Oplev big beat-legenden Fatboy Slim på næste års Heartland festival. 59-årige Norman Quentin Cook har optrådt under mere end 20 forskellige alias, men han er nok mest kendt under aliasset Fatboy Slim, som han dukkede op under for første gang i 1996.  Fatboy Slim var sammen med The Prodigy og The Chemical Brothers en af foregangsmændene bag big beat-bølgen, der huserede i 90’erne. Han markerede sig især med sit andet studiealbum “You’ve Come a Long Way, Baby”, hvor man finder nyklassikere som “The Rockafeller Shank” og “Praise You”. 

Nik & Jay

 

Der er lagt op til en kæmpe fest når Nik & Jay torsdag d. 8. juni rammer Heartland. Det er snart 4 år siden at Nik & Jay har spillet på landets festivaler og det er derfor med stor glæde at vi kan byde velkommen til de to hitmagere. Med et gigantisk katalog af hits og et smukt sceneshow, vil Nik & Jay drysse tryllestøv ud over publikum når de kommer til Egeskov Slotspark. De lover at skrue op for kærligheden, op for musikken, for festen, for resten, for fællesskabet og varmen. 

Andreas Odbjerg


Med udsolgte koncerter, adskillige hits inklusiv Danmarks mest spillede nummer har Andreas Odbjerg for alvor cementeret sit navn på den danske musikscene. I næsten 10 år har Odbjerg produceret iørefaldende popsange til de danske hitlister – først i duoen Moses: Andreas sammen med Moses Fiellau og nu i eget navn – og det er vist ikke for meget at kalde numre som “føler mig selv 100”, “i morgen er der også en dag” og ikke mindst Tobias Rahim-samarbejdet “STOR MAND” for nyklassikere.

 

Den fynske megastjerne MØ vender tilbage til Heartland for første gang siden sin anmelderroste koncert i 2018. Siden dengang har MØ udgivet to studiealbum, senest “Motordrome”, som udkom i januar 2022, hvorfra hitsingler som “Live to Survive”, “Brad Pitt” og “True Romance” allerede er blevet en del af de flestes sing-a-long-repertoire.

Sevdaliza

 

Oplev den hollandsk-iranske artist Sevdaliza, som flere gange markeret sig på den internationale scene de senere år, både for sin særegne mix af musikalske genrer og sin modstand mod Donald Trumps såkaldte ‘muslim ban’ gennem sangen “Bebin”. Hendes musik kan beskrives som en blanding af R&B, triphop og artpop, der leder tankerne i retning af ikoner som Portishead og Björk – med et persisk twist.

Ganger

 

Danske Ganger har med deres to album “Mørk” fra 2019 og “Tro” fra 2020 indtaget den danske musikscene med et gennemført unikt univers, vokalharmonier fra en anden planet, kæmpe hooks, lyrisk topniveau og en ekstrem kunstnerisk integritet. Nu er de aktuelle med singlen “Hugo” fra deres tredje album “Pisk”, der udkommer i 2023.

PRISMA

 

Glæd dig til at opleve duoen PRISMA, som består power-søstrene Sirid og Frida Møl Kristensen. Duoen er et af tidens varmeste navne på den hjemlige musikscene. PRISMAs lydunivers er storslået, drømmende og intimt på samme tid, og de er på kort tid blevet kendte for deres unikke live performances. PRISMA er et feminint ordspil på ordet ‘prisme’, og live kommer det til udtryk ved, at de to søstre lader sig spejle i hinanden.