Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om Music

Om /

Music

På Heartland præsenterer vi et originalt musikprogram, bestående af en mangfoldig sammensætning af internationale og danske artister. Det er vigtigt, at programmet afspejler festivalens ambition om at arbejde aktivt med diversitet, og man kan derfor forvente en ligelig fordeling af kvindelige og mandlige kunstnere og bands repræsenteret. Hovedværdien i sammensætningen af musikprogrammet er skabelsen af fællesskab omkring og gennem musikken.

Greenfield

På musikprogrammet er der noget for fans af den moderne såvel som den mere traditionelle musikscene. På vores største scene, Greenfield, er ambitionen at give mulighed for at opleve navne og bands, som ikke ofte kommer på dansk besøg, men som stadig har et bredt og loyalt publikum. Her er tale om alt fra store internationalt hittende stjerner til ikoner fra tidligere generationer, og selvfølgelig også nogle af de største danske kunstnere.

På Greenfield har man de sidste år kunne opleve navne som Eddie Vedder, Patti Smith & Her Band, LCD Soundsystem, Die Antwoord, The Minds of 99, The Smashing Pumpkins, Solange, Van Morrison, The National m.fl.

Highland

Selvom Greenfield huser nogle af de største navne, har der i årenes løb også stået store kunstnere på vores næststørste scene, Highland. Her finder man danske og internationale artister med både bred og lidt mere snæver appel.

Highland har haft besøg af navne som Charlotte Gainsbourg, Connan Mockasin, Jada, Hans Philip, C. V. Jørgensen m.fl.

Diorama

Placeret i en lysning i skoven, tæt ved vandet, danner vores sidste scene, Diorama, rammerne om en række intime koncerter og performances fra morgendagens stjerner og det bedste fra den danske vækstlagsscene. Her kan du opleve den dér artist, som du måske har læst om en gang eller to, og som du i fremtiden sandsynligvis kommer til at høre meget mere fra. Her kan du få den særlige følelse af at opdage nye talenter og spændende, fremadskuende musik. Scenen er før blevet indtaget af navne som Chinah, Goss, Jada m.fl.

Backroads

Backroads er vores nye scene, som er dedikeret til country-, blues-, americana- og folkmusikken. I det nye Backroads-område vil der udover de håndspillede toner også være fokus på at skabe en helt særlig atmosfære samt mad- og drikkeoplevelser, der understøtter musikken og det kuperede terræn ved søbredden.

På den nye scene Backroads kan man til sommer opleve Dylan Gossett, The War and Treaty, Aoife O’Donovan og Folkeklubben m.fl.