Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om Talks

Om /

Talks

Heartland har etableret en af Nordeuropas mest anerkendte scener for live-samtaler, med et stort live-publikum og nationale såvel som internationale journalister, meningsdannere og organisationer, som følger talk-rækken på afstand via tv, radio, online medier og broadcast.

Det er Heartlands ambition at engagere og involvere vores publikum gennem samtaler, der udforsker og udfordrer perspektiver på den verden, vi lever i. Vi har inviteret nogle af verdens mest kreative hjerner, inspirerende profiler, radikale meningsdannere og innovative iværksættere til at dele deres bud med os.

Heartlands Future Talks er et initiativ skabt for at sætte fokus på den fremtid, vi allerede lever i. Siden 2018 har Heartland i samarbejde med Lundbeckfonden inviteret nogle af samtidens største forskere op på scenen for at belyse emner, der har betydning for vores fælles fremtid. Nyhedsstrømmen er udfordret af jagten på ”likes”, delinger og fake news. Vi har brug for mere viden i vores samtaler om verdens udvikling – vi har brug for, at emnet er inspirerende at beskæftige sig med. Det er forskerne, der har det bedste grundlag for af vurdere fremtidens retning, og derfor skal de have en hovedrolle i vores samtaler om den.

Tidligere gæster tæller blandt andre filosof Judith Butler, der talte om fremtiden for kønspolitik, den danske astronaut Andreas Mogensen og hans bud på fremtiden for livet i rummet, en samtale mellem kok og Masterchef-dommer Jakob Mielcke  og madforsker Jonatan Leer om forandringerne i vores kødkultur og meget mere. Alle tidligere Future Talks er optaget som podcast