Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Performed talks

/news

Performed talks

Som noget nyt præsenterer Heartland i samarbejde med teatret Revolver et nyt talks-format: Performed Talks. Det nye tiltag består af brudstykker af tre udvalgte teaterstykker, som tidligere har været opført på de skråbrædder. Med dette præsenterer festivalen en ny side af sit talks-program, som kræver samme intensitet og nærvær, som vi kender fra teatersalen, og lader festival og teater smelte sammen i at hylde kulturen.

“Revolver er beærede over at gæste Heartland med uddrag fra tre af vores forestillinger. Alle med super stærke performere i front, musikalske og sjove, og med et vigtigt budskab. Vi glæder os til at vise, hvad samtidsteatret kan, når det taler frit og åbent og med en klar ambition om at diskutere den verden, vi lever i, “ siger teaterchef og kunstnerisk leder for Revolver, Rikke Hedeager, om samarbejdet med Heartland.

BRØGGER

 

Jeanett Albeck gæster Heartland med den Reumert-vindende performancekoncert BRØGGER. Stykket er en hyldest til Suzanne Brøggers forfatterskab, hvor hendes ord forvandles til et musikalsk univers. 

LOLITA FOR ALTID

 

How to Kill a Dog, bestående af stjerneskuddene skuespiller Emma Sehested Høeg og instruktør Jennifer Vedsted Christiansen, gæster dette års Heartland med deres Reumert-vindende performancekoncert ‘LOLITA FOR ALTID’ i en særlig Heartland-udgave.  

Med mig selv i mine egne arme 

 

Skuespiller Ida Cæcilie Rasmussen kommer på Heartland med forestillingen ‘Med mig selv i mine egne arme’ i en særlig Heartland-udgave. Stykket er skrevet af forfatter Christina Hagen, som stiller spørgsmålet: Hvorfor går vi ud fra, at det vigtigste i en kvindes liv er at blive mor?