Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pet Shop Boys

Pet Shop Boys Dreamworld ved Heartland Festival 2022

Program 2022 / Music

Pet Shop Boys

Greenfield stage
Torsdag d. 2. juni kl. 21.30

 

Pet Shop Boys (Neil Tennant og Chris Lowe) er den mest succesfulde duo i britisk musikhistorie. Siden de signede med Parlophone Records i 1985 har de opnået 42 Top 30-singler i Storbritannien inklusiv 22 Top 10-hits og fire førstepladser. De har udgivet 13 studiealbum, som alle er gået i Top 10 på den britiske albumhitliste så vel som albumhitlister over hele verden.

 

I deres liveshows har Pet Shop Boys over de seneste 30 år skabt en original og indflydelsesrig blanding af popkoncert og musicalteater i samarbejde med instruktører, designere og kunstnere som Derek Jarman, David Alden og David Fielding fra Den Engelske Opera, Zaha Hadid, Sam Taylor-Wood og Es Devlin.

 

The Independent skrev i en anmeldelse af deres seneste verdensturné: ”their career has perpetually shown that pop music and high art cannot only co-exist but surpass supposedly superior musical forms”.

 

Som forfattere, producere og remixere har Tennant og Lowe samarbejdet, remixet eller skrevet med en lang række kunstnere, herunder Dusty Springfield, Lady Gaga, Liza Minnelli, Madonna, David Bowie, Yoko Ono, The Killers og Girls Aloud.

Pet Shop Boys Dreamworld ved Heartland Festival 2022

Udforsk Pet Shop Boys’ musikalske univers

 

Se også