Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Praktisk info

Info /

Campingområdet /

Når du ankommer til festivalen, skal du følge skiltene “Campingindgang” fra hovedindgangen.

 

OBS: Al check-in foregår ved hovedindgangen.

 

Vandposter /
Der vil være vandposter at finde på festivalpladsen.

 

Badefaciliteter /
Bor du på vores campingområde, Dreamland, er der gratis badefaciliteter.

 

Handicapforhold /
Al praktisk info om handicapforhold på Heartland kan du læse om her.

 

Åbningtider /
Åbningstiderne for festivalspladsen og campingområdet opdateres snarest.

 

Betalingsmetoder/

Cashless festival

 

På Heartland vil vi gerne give vores gæster en bekvem festivaloplevelse, hvor der er fuldt fokus på MUSIC, ART, TALKS og FOOD og ikke lange køer. Derfor er vi fra i år en kontantløs festival. Almindelige betalingskort kan bruges overalt på festivalpladsen. Hvis du har kontanter med til Heartland, kan du indsætte dem på et Cash Card powered by Lunar, som du kan bruge i alle mad- og drikkeboder og restauranter på både festivalpladsen og campingområdet.

 

OBS: At Heartland er en kontantløs festival betyder også, at der ikke er hæveautomater på festivalpladsen i år. Læs mere her.

 

App /
Få hele Heartland i lommen med vores app. Dan dig et overblik over festivalprogrammet og vælge dine favoritter. App’en opdateres løbende.

Download app’en her på iOS eller på Android.

 

Pas på dine ører /
På pladsen kan du i alle vores gaderober finde ørerpropper fra Safe-Ears.

 

Mobilopladning /
Hvis du ikke ønsker at efterlade din telefon ved en ladestation, når den skal oplades, kan du med fordel benytte Volt. Hos Volt får du en lommevenlig mobiloplader, der gør det muligt at lade telefonen op, imens du er på farten. Når opladeren er tom kan denne nemt og bekvemt ombyttes til en ny. Du kan finde Volt ved begge indgange – på Dreamland campingpladsen i vores containerbod og i den officielle garderobe inde på festivalpladsen ved Secret Gardens.

 

Pant, emballage og glas /

 

Pant
Vi vil gerne passe godt på de grønne omgivelser. Derfor håber vi, at I alle vil hjælpe os med at holde rent og pænt på Heartland. Pant kan refunderes i pantboden beliggende ved Talkfield. I barerne kan der byttes 1:1. Vinglas skal dog byttes i en bar med samme sortiment af glas. Det er derfor ikke muligt fx at indlevere vinglas, der ikke er købt på Heartland. Der kan maximalt indleveres 10 enheder pr. person.

Det er kun i pantboden, at du kan få udbetalt penge for pant.

 

Der er pant på følgende

 • Vinglas (21,5 cl. Smageglas, indkøbt af Heartland), 5 kr
 • Vinflasker (ordinære vinflasker samt Vinhanens flasker m. print), 20 kr.
 • Ciderflasker 20 kr
 • Craft-øl flasker, 5 kr.

 

Der er ikke pant på følgende

 • Engangsemballage
 • Ølkrus
 • Cocktailglas
 • Engangsservice
 • Kaffekopper
 • Dåser (kun på camping)
 • Vandflasker

 

Affaldssortering /
Vi har opsat forskellige skraldespande op og opfordrer til at sortere jeres affald i følgende kategorier:

 • Bioaffald
 • Restaffald
 • Plastik

 

Børn /
Vi opfordrer alle forældre og værger til at udvise fornuft og forsigtighed: Sørg for at beskytte de små ører ordentligt og undgå at bringe meget små børn for tæt på scenerne under koncerter. Børn fra 0-12 år skal have en børne billet. Der findes to slags børnebilletter; én for børn fra 0 til og med 5 år og én for børn fra 6 til og med 12 år – børn mellem 0-12 år skal ikke have campingpas. Børn på 13 og opefter skal have almindelige festivalbilletter, også til campingpladsen, hvor et campingpas kræves.

 

Glemte sager /
Heartland har et hittegodskontor på festivalpladsen, hvor du kan henvende dig, hvis du har mistet din telefon, din jakke eller andet. Kontoret ligger ved Heartworker-området, ved camping-indgangen til festivalpladsen.

 

Umiddelbart efter Heartland overdrages alt hittegods til politiets hittegodskontor:

 

Hittegodskontoret, Fyns Politi
Rugårdsvej 103C
5000 Odense C
Tlf. 114

 

Ordensreglement /
Læs vores ordensregler godt igennem – så sikre vi en god festival for os alle!

 

Alkohol og tobak /
Husk at medbringe dit ID og tag det som et kompliment, hvis du bliver spurgt, for hvem vil ikke være ung igen? Unge under 18 år kan hverken købe alkohol eller tobak.

 

Euforiserende stoffer /
Vi ved alle godt, at det er dumt – men hvis du alligevel bliver tilbudt eller ser nogen, som indtager eller sælger stoffer på festival- og campingområdet, så henvend dig omgående til en af vores vagter, da det absolut ikke er tilladt.

 

Gaspatroner /
Vi kan godt blive enige om, at store heliumballoner er flotte – men slap af og læn dig tilbage, så sørger vi for at pynte op! Det er ikke tilladt at bruge gaspatroner på festival- og campingområdet.

 

Adfærd /
Ting, vi elsker: Store smil, gruppekram og højt humør.

 

Ting, vi ikke elsker: Vold, racisme og sexisme. Hvis du bliver udsat for denne form for adfærd eller ser andre, der bliver udsat for den slags, henvend dig omgående til vores vagter.

 

Mad og drikke /
Vi har sørget for alt, hvad du har brug for inde på pladsen, men skulle du alligevel have brug for at poppe en champagne eller nyde din bønnepate i ro og mag, så er det tilladt ude på campingområdet.

 

Paraplyer /
Bed til vejrguderne, send en mariehøne til vejrs og kryds fingre for solskin! Skulle det ske, at vejret ikke med os, så pak dit regntøj og så mødes vi til en regndans i stedet. Paraplyer er ikke tilladt på festivalpladsen.

 

Åben ild /
Du må gerne tænde en smøg for hende eller ham den søde, du møder undervejs, men ellers er åben ild på festival- og campingområdet ikke tilladt.

 

Husdyr /
Hiv fat i dine nærmeste, så de kan passe på dine kære, mens du er væk – husdyr er ikke tilladt.

 

Møbler /
På campingområdet må du må gerne sidde tilbagelænet med en øl i kopholderen, men du må ikke tage stolene med ind på festivalpladsen. Vi skal nok sørge for, at der er bløde, hårde, store og små siddepladser til alles smag på pladsen.

 

Tasker (på festivalpladsen) /
Lad den store taske blive hjemme, så du er mere fleksibel, hvis du ikke kan stå stille, når musikken spiller. Hvis du alligevel tør tage chancen og slæber en stor taske med, så forvent, at du skal stå lidt længere tid i kø for at få den visiteret.

 

Foto- og videoudstyr /
Vi ved godt, du vil forevige og dele alle de gode minder på festivalen, men husk også at være tilstede i nuet og nyd oplevelserne uden mobilen i hånden. Hvis du i alle tilfælde vil dele det alligevel, så er det tilladt med din mobil og video/fotokameraer i lommestørrelser. Selfiesticks er ikke tilladt, men vi er sikre på, at du har trænet selfie-armen, eller kan spørge folk om hjælp til et godt billede. Båndoptagere, videokameraer og professionelle fotokameraer er ikke tilladt uden presseakkreditering.

 

Overtrædelse af ordensreglementet i sin helhed kan medføre påtale, bortvisning og/eller politianmeldelse. Såfremt en ung under 18 år ikke overholder ordensreglementet, vil der udover overnævnte sanktioner, kunne ske underretning til relevante myndigheder samt forældre.