Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Rebecca Newberger Goldstein & Svend Brinkmann

Sort og hvid portrætter af Talks inviterede på Heartland Festival

Program 2020 / Talks

Rebecca Newberger Goldstein & Svend Brinkmann

HOW DO WE MODERN PEOPLE MAKE SENSE OF OUR LIVES?

 

Denne talk vil blive afholdt på engelsk.

 

Den danske psykolog og forfatter Svend Brinkmann møder det amerikanske fænomen Rebecca Goldstein for første på Heartland 2020 i en talk under overskriften How do we modern people make sense of our lives?, hvor de vil diskutere, hvor vi moderne mennesker egentlig henter mening i vores tilværelse fra.

 

Rebecca Goldstein er lidt af et fænomen i USA og en af de højst dekorerede filosoffer i verden. Hun har udmærket sig både af skrive romaner og ved en karriere på amerikanske eliteuniversiteter. Hendes områder er religion, filosofi, kunst og grundlæggende hverdagsspørgsmål, såsom hvordan vi mennesker oplever mening (og meningsløshed).

 

Hun har gennem sin karriere modtaget et hav af priser for sit arbejde som f.eks. The Genius Award i 1996, Humanist of the Year i 2011, og i 2015 fik hun overrakt en National Humanities Medal af præsident Barack Obama.

Den prisvindende professor Svend Brinkmann har markeret sig i medierne som en af de mest toneangivende forfattere i Danmark inden for psykologi. Hans forskning går på tværs af psykologi, filosofi og kulturanalyse, og han har skrevet talrige populære og videnskabelige bøger om selvrealisering, identitet, stress og pædagogik, som topper bestsellerlisterne gang på gang. Han har bl.a. skrevet om, hvor man skal indrette sig for at kunne stå fast på det, der er væsentligt og meningsfuldt, i bogen Gå glip, der er en del af hans bestseller-trilogi. Hans arbejde har indbragt ham en række priser og legater, som f.eks. DR’s formidlingspris Rosenkjærprisen og Gyldendals formidlingspris sammen med forskeren Lene Tanggard.

 

Heartland Talks er skabt i samarbejde med en række af Danmarks stærkeste forlag, bl.a. Gyldendal, People’s Press, Lindhardt & Ringhof, Informations Forlag og Gads Forlag.

Se også