Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Grøn gourmetmiddag med Restaurant Moment

Program 2022 / Food

Grøn gourmetmiddag med Restaurant Moment

Restaurant
Fredag d. 3. juni kl. 17.00

 

Den Michelin anbefalede Restaurant Moment rykker for en sjælden bemærkning ud af deres fantastiske restaurant på Friland på Djursland og gæster Egeskov Slot. Vi er stolte af at kunne give en lille flok af Heartlands gæster mulighed for at opleve køkkenchef Eigil Christensen og resten af Moments vilde leg med det grønne.

 

Alt hos Moment tager afsæt i filosofien om at sætte et minimalt aftryk på naturen – eller sågar efterlade et positivt aftryk ved eksempelvis at øge biodiversiteten ved dyrkning af afgrøder. Moment har derfor blandt andet udviklet deres egen komposterbare tallerkenserie, egen økologisk-biodynamisk grøntsagsproduktion og et 100 procent vegetarisk køkken.

 

Forvent en legesyg, grøn gastronomisk oplevelse – flankeret af Moments egne fantastiske fermenterede saftmenu og de særligt udvalgte vine. Til middagen er der plads til 36 gæster, og middagen er inklusiv drikkevarer.

 

OBS! Husk, at det ikke er muligt at deltage i middagen uden billet til festivalen. Festivalbilletten skal købes separat.

 

Alle henvendelser vedr. middagen bedes sendes til info@heartlandfestival.dk

Se også