Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Rick Astley

Rick Astley

Greenfield

Lørdag d. 15. juni

 

Historien om den engelske singer-songwriter Rick Astley er en spektakulær fortælling i to kapitler. Han bragede ind på musikscenen i 80’erne med signaturhits som ”Whenever You Need Somebody”, ”Together Forever” og ikke mindst ”Never Gonna Give You Up” og var ubetinget en af tidens største stjerner, inden han besluttede sig for at trække sig fra rampelyset.

 

Det andet kapitel i Astleys karriere begyndte, da han fejrede sin 50 års fødselsdag med en tilbagevenden til toppen af hitlisterne med 50 i 2016. I år udgav han sit niende studiealbum Are We There Yet?, som gik direkte ind på 2. pladsen på den britiske albumhitliste, hvilket vidner om Astleys imponerende evne til at forny sig selv og bibeholde sin aktualitet gennem en årrække.

 

Foruden det nye album har Rick Astley de senere år produceret adskillige covers af store hits som ABBAs ”The Winner Takes It All”, Bill Withers’ ”Ain’t No Sunshine” og Post Malones ”Better Now”, så man kan se frem til en sand hitparade af både nye og gamle hits, når den populære brite gæster Heartland næste år.

Udforsk Rick Astleys musikalske univers