Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Sirius

Partnere /

Sirius

Sirius sikrer hvert år en hyggelig atmosfære, når mørket lægger sig over Heartland de sene forårsaftener. Med dekorativ belysning lyser Sirius alle afkroge af festivalen op, og skaber samlingspunkt for sanselige oplevelser i form af musik, mad, kunst samt intellektuelle indspark. Hvad end du fortaber dig i musikken, kunsten, oplæg om samtid og kultur, eller tager på en kulinarisk rejse i madområdet, vil Sirius’ lysinstallationer og dekorationskæder være med til at skabe rammerne for de gode stunder.

 

I månederne op til afholdelsen af festivalen, er Sirius i dialog med Heartland, for at sørge for atmosfærisk belysning og innovative indslag, der passer til årets tema. Kernen for Sirius er at skabe en unik og hyggelig atmosfære gennem innovative lysprojekter og godt dansk design, inspireret af nordiske traditioner. Sirius design differentierer sig gennem innovative tiltag, der kan løfte enhver oplevelse ved at tilføje ”shining moments”. Sirius præsenterer et brugercentreret design, hvor man sikrer imponerende æstetik, inkorporer ny teknologi og aldrig går på kompromis med kvalitet.

 

Sirius har gennem flere år støttet op om Heartland ved at sørge for dekorativ belysning til festivalen. For Sirius er Heartland lig med en hyldest af dansk kultur, initiativ og samfund. Derudover er det en hyldest til de særlige øjeblikke, vi skaber sammen, når vi i løbet af sommeren mødes for at nyde musik, kunst og kultur. Sammen med Heartland, indkapsler Sirius den stemning, der karakteriser den danske ånd – hyggen.

 

Læs mere på www.sirius.dk