Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Søren Hüttel

Program 2022 / Art

Søren Hüttel

Søren Hüttel er født i 1976 i Randers og er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi og The Glasgow School of Art i 2005. Et gennemgående tema for Hüttels værker er arbejdet med nostalgi. Hüttel tager udgangspunkt i popkulturens billeder, der slog tonen an for hans opvækst i provinsen gennem 1980’erne og 1990’erne. I tillæg hertil, emner som det glade ferieliv og en portrættering af Randers og omegn.

 

Hüttel arbejder primært med to spor i sin praksis; lys og installationer på den ene side og maleri på den anden side. De to spor sættes ofte sammen i større konstellationer hvor maleri, lys og farverige flader mødes i rumlige og sanselige installationer.

 

Der er noget legende, poppet og nærværende eskapistisk over Søren Hüttels værker. Som om de vil minde beskueren om at være til stedet i nuet igennem forherligelsen af det farverige hverdagsliv. Den påmindelse vil gæsterne blive mødt af, når de går ind på årets festivalplads.

 

Til Heartland vil Søren Hüttel skabe to nye stedspecifikke installationer, som alle vores gæster vil komme til at opleve. Værkerne udgør nemlig Heartlands to hovedindgange og markerer dermed det første farverige møde med festivalen samt det sidste indtryk inden gæsterne igen forlader Heartland.

Se også