Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sound Stage

Stemningsbillede fra Heartland Festival

Program 2020 / Projects

Sound Stage

Ambitionen med Sound Stage er at skabe en unik oplevelse, hvor lyd, omgivelser og input går op i en højere enhed. Det er en luksusoplevelse i lyd – både i kraft af højtalerne man hører i, lydfortællingerne man lytter til samt stedet omkring én, mens man spidser ører. Det er også derfor vi har allieret os med stjernerne indenfor lyd, ikke bare i Danmark, men hele vejen, nemlig Bang & Olufsen.

 

Programmet på Sound Stage består af et kurateret udvalg af lydfortællinger, der understøtter den ambition. Her er lyd, der overrasker, fænger, fanger, fortæller og fortryller. Fælles for dem alle er, at de i form af deres lyd giver en oplevelse, man ikke kan få andre steder på Heartland – men som kan stå i en forlængelse af festivalens øvrige program. Det kan være et nedklip af en lydbog af en af forfatter på festivalen, et interview, en fortælling, et lydunivers et sted i verden, et soundtrack eller en reportage. Hver lydoplevelse varer max 10 minutter.

 

Programmet bliver offentliggjort senere på året.

 

Hele programmet varer 3 timer og kører i rotation. Du kan opleve Sound Stage i høretelefonerne, der hænger under Det Magiske Træ.

Stemningsbillede fra Heartland Festival

Se også