Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Spis brød til med Jesper Gøtz

Bager smiler mod kameraet med frisk bagt brød i baggrunden

Program 2020 / Food

Spis brød til med Jesper Gøtz

 

Jesper Gøtz inviterer lørdag aften under festivalen indenfor i Heartland bageriets røde lade til middagen ”Spis brød til”. En middag, der centrerer sig om det gode brød og inspirerer til, hvordan brød kan bruges i køkkenet. Og brød vil selvfølgelig indgå i alle retterne på menuen.

 

Med en vision om at forbedre den danske brødkultur arbejder Jesper Gøtz med at lære folk – amatører og professionelle – hvordan man kan bage og lave bæredygtig mad med godt surdejsbrød.

 

Jesper startede sin karriere som kok hos en række københavnske restauranter, og det var på en af de restauranter, at han fik ansvaret for at udvikle brødet. Det var sådan, han blev bidt af brød-håndværket, og han har siden lagt sin energi i at lære alt om bagning af surdejsbrød og tilberedning af måltider med brød. Jesper grundlagde i 2018 sit eget bageri ”Lille Bakery” på Refshaleøen i København efter at have arbejdet i bagerier i Paris, San Francisco og København.

 

OBS! Husk, at det ikke er muligt at deltage i middag og bageworkshop uden billet til festivalen. Festivalbilletten skal købes separat.

 

Alle henvendelser vedr. Heartland Bakery inkl. spørgsmål til menu bedes sendt til info@heartlandfestival.dk 

 

Der tages ikke særlige forbehold for allergier. Spørgsmål sendt direkte til Jesper Gøtz besvares ikke.

Se også