Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Stine Pilgaard & Kjartan Arngrim

Heartland Festival portrætter af kunstnere

Program Take Part / Talks

Stine Pilgaard &
Kjartan Arngrim

Om kultur og fælleskab 
Moderator: Marta Sørensen, Weekendavisen

 

Hvordan bringer kultur os sammen? Det spørgsmål søger denne samtale at give perspektiv på. Kultur kan nemlig noget helt specielt, når det kommer til fælleskaber. Vi kan mødes over musik, kunst, litteratur og samles om at tage del i den. En stor del af Heartlands kerne er det fælleskab, som festivalens kultur skaber. Derfor vil vi gerne sætte fokus på præcis den egenskab ved kulturen i en tid, hvor store forsamlinger ikke er muligt. Forfatter Stine Pilgaard og musiker Kjartan Arngrim vil i denne samtale give deres perspektiver på kulturens samlende rolle og reflektere over, hvad der gør kultur så specielt, når det kommer til fælleskab.

 

Talken er præsenteret i samarbejde med Weekendavisen.

Læs om deltagerne

 

Stine Pilgaard er cand.mag. i dansk og uddannet fra forfatterskolen i 2010. Hun debuterede i 2012 med romanen Min mor siger, som blandt andet blev præmieret af Statens Kunstfond og nomineret til DR Romanprisen. I maj 2020 udgav hun sin tredje roman Meter i sekundet, som siden har høstet flere flotte anmeldelser. Stine interesserer sig for mennesker og de forskelligheder, der ofte er anledning til misforståelser mellem dem.

 

Kjartan Arngrim er musiker og cand.mag i dansk og filosofi. Han er forsanger, sangskriver og medstifter af det danske orkester Folkeklubben, der over de sidste 9 år har markeret sig som et af landets bedste og mest flittige live-bands med fem album i bagagen. Kjartan er optaget af det indre liv, historien og samfundslivet, som ofte er udgangspunkt for hans tekster og virke.

Se også