Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Take Part – Søndag

Heartland Festival May 30 / Stine pilgaard & Kjartan Arngrim / Jeuru

/news

Take Part
Digital Version – søndagens program

Fra den 28.–29. maj udfolder Heartland sin koncert- og talkrækken Take Part – Support Culture. Supported by You’ i en digital version.

Deltag i søndagens program

16.00: Talk / Om kultur og fællesskab  
Stine Pilgaard & Kjartan Arngrim
Moderator: Marta Sørensen  
18.00: Music / Jeuru 

Samtaler om fællesskab 

Årets modtager af boghandlernes prestigefyldte pris, De Gyldne Laurbær, forfatter  Stine Pilgaard og musiker Kjartan Arngrim tager kulturens samlende rolle op og reflekterer over, hvad der gør kultur så speciel, når det kommer til skabelsen og følelsen af fællesskab.

 

Koncert med Jeuru

Hør den amerikanske sanger smelte de blanke rustninger i riddersalen med sin intimitet og nærvær.

(Ja-Rue) er singer-songwritter født og opvokset i Queens i New York. Han startede allerede som barn med at synge i skole og kirke, og som 16-årrige begyndte han at skrive sin egen musik. Med sin evne til at mestre både rap og sang, har Jeuru udviklet et hel særpræget udtryk og han har udforsket en særlig måde at forbinde sine kompositioner med sin kunstneriske identitet. Han bevæger sig ofte imellem genre og blander sin unikke R&B-vokal med electronic sould, eksperimenterende R&B og triphop. Jeuru er nu bosat i København, hvor hans mørke og ærlige debut-EP udkom tilbage i 2018 ‘King Of The Cruel’ og er senere i år aktuel med sit kommende debutalbum.

Se med LIVE her

Take Part – Support Culture. Supported by you. er præsenteret i samarbejde med Albani og Anarkist Beer & Foodlab.