Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Take Part – Support culture. Supported by you.

Heartland Festival Take Part. Support culture

/news

Take Part
Support culture.
Supported by you.

To dage med intimkoncerter i riddersalen og en samtalerække om det at være del af et fællesskab – om det at tage del i kulturen. 

Under normale omstændigheder finder Heartland sted under åben himmel på Egeskovs magiske område med udsigt til slottet. Men d. 22.-23. maj inviterer Heartland sit publikum indenfor i slottets smukke riddersal med koncert- og samtalerækken ‘Take Part – Support cultureSupported by you’. 

En stor del af Heartlands kerne er det fællesskab, som festivalen skaber samt muligheden for, at publikum kan tage del i blandt andet kunstens visioner og videnskabernes ideer. At kunne træde ind i en fysisk og spektakulær atmosfære og sammen tage del i kulturen. Med ‘Take Part – Support cultureSupported by you’ ønsker Heartland at sende sin varmeste opfordring om at gribe muligheden for at opleve, lytte, smage og ikke mindst støtte op om kulturlivet, i en tid hvor fællesskab og kultur i den grad er udfordret. 

Som tak til vores gæster giver vi alle billetterne væk til denne eksklusive udgave af Heartland. De få pladser uddeles ved en lodtrækning. Får du ikke tildelt en billet vil du forsat have muligheden for at tage del i både koncert- og samtalerækken, da det hele efterfølgende også vil kunne opleves, når vi gentager begivenhederne i digital version d. 29. – 30. maj. 

Tilmeld dig lodtrækningen med din e-mail adresse samt hvilken dag du ønsker at deltage. Tilmeldingen slutter onsdag d. 19.maj, hvor de heldige vindere efterfølgende vil få besked via e-mail.
Vær opmærksom på at arrangementerne har meget begrænset antal pladser og vi opfordrer derfor alle til at dobbelttjekke deres kalender inden de tilmelder sig eller give deres billetter videre, i tilfælde af man skulle blive forhindret i at deltage.

Det fulde program
Programmet for begge dage bliver offentliggjort i løbet af de kommende dage. Vi glæder os til at præsentere det for jer.

 

Take Part – Support Culture. Supported by you. er præsenteret i samarbejde med Albani og Anarkist Beer & Foodlab.