Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

The Minds of 99

The Minds of 99

Greenfield stage
Fredag d. 9. juni

 

Vi er super glade for at løfte sløret for, at The Minds of 99 kommer til Heartland 2023. The Minds of 99 er kendt for at være et af Danmarks allerbedste livebands, og vi glæder os enormt meget til at byde dem velkommen tilbage til Egeskov fredag d. 9. juni. The Minds of 99 besøgte Heartland i 2019, og siden da har de spillet udsolgte koncerter og udgivet det ene hit efter det andet.

The Minds of 99 startede deres rejse i 2014, og fem-mandsbandet bestående af de Københavnske barndomsvenner er på bare otte år blevet Danmarks mest populære band. Både deres debut- og andet album er gået platin, mens deres tredje album er gået dobbelt platin. The Minds of 99 har modtaget op til flere guld og platincertificeringer for deres singler, og de har mere end 180 millioner streams på tværs af forskellige platforme. De har modtaget 5 Danish Music Awards, en P3-guld-pris, 9 GAFFA-awards og 4 Steppeulven-priser. For bare at nævne nogle.

 
Vi glæder os til at feste, danse og synge med på ny-klassikere som ‘Alle Skuffer Over Tid’, ‘Hurtige Hænder’ og ‘Stjerner På Himlen’, når The Minds of 99 indtager den store scene ved Egeskov Slot.

Udforsk The Minds of 99s musikalske univers