Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

The National vender tilbage til Heartland 2021

The National ved Heartland Festival

The National vender tilbage til Heartland 2021

Det er med stor fornøjelse at vi kan offentliggøre det første hovednavn til heartland 2021. Amerikanske The National, der skulle have spillet på årets festival, vender tilbage næste år.

 

Bandet har netop annonceret nye datoer for deres udsatte britiske og europæiske datoer i 2020. Og ser frem til at gense alle deres fans i 2021.

 

I 2001 udgav bandet det selvbetitlede debutalbum, der placerede The National i krydsfeltet mellem indierock, traditionel amerikansk rock og country. Det var dog det anmelderroste album Boxer fra 2007, som gav bandet sit helt store gennembrud, og allerede i den første uge efter udgivelsen strøg albummet ind på den amerikanske Billboard 200-hitliste.

 

The National har siden markeret sig med flere perler som I Need My Girl, Afraid of Everyone og Fake Empire, og i 2017 modtog bandet, der består af Matt Berninger samt Dessner- og Devendorf-brødrene, en Grammy for albummet Sleep Well Beast for Bedste Alternative Musikalbum. I 2019 fulgte bandet op på det succesrige album med udgivelsen I Am Easy to Find, hvor de bl.a. samarbejder med singer-songwriter Sharon Van Etten, irske Lisa Hannigan og den mangeårige David Bowie-bassist Gail Ann Dorsey.

 

Tag et dyk ind i The National universet her.