Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tillægsbillet til Caravan camping

News /

Caravan camping

Tillægsbillet til Caravan

Med et Caravan pas har du mulighed for at medbringe en campingvogn eller autocamper på op til 6×2,5 meter på Heartland Festival.

Hvis du har brug et større areal til din caravan har du nu mulighed for at købe en tillægsbillet der giver adgang til et areal på 8 x 2,5 meter.

Linket nedenfor til pre-sale er gældende indtil fredag den 10. februar kl. 9, hvorefter billetter frigives til almindeligt salg.

OBS. Der er kun et begrænset antal tilgængelige.

Hvis du tidligere har købt 2 pas for at sikre den ekstra plads, tilbyder vi selvfølgelig at refunderer den ene. Dette gøres ved at sende en mail til info@heartlandfestival.dk med dit ordrenummer, og skriv ”Caravan refusion” i emnefeltet.

Vigtig info om Caravan

 

/ Brug af gas til faste kogeapparater i campingvogne er tilladt så længe alle regler for brug af gas i campingvogne og autocampere er fulgt.

/ Strøm kan tilkøbes. The er vigtigt at notere at det kun er muligt at købe strøm INDEN festivalen – ikke under festivalen.

/Være opmærksom på, at et caravan-pas giver adgang til et areal på 6 x2,5 meter. Med en caravan tillægsbillet op til 8x 2,5 meter.

/ Grundet brandsikkerhed skal vogn (eksklusiv anhænger) samt tilbehør kunne være inden for dette areal. Herunder også eventuelt fortelt, camplet, markise etc.