Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tour de chambre

Tour de chambre

Performed Talks – Salon

Torsdag d. 13. juni

 

Tine Høeg

 

For tredje år i træk præsenterer Heartland i samarbejde med Teater Republique brudstykker fra tre udvalgte værker, som tidligere har været opført på teatrets scener på Østerbro i København. Vi kalder det Performed Talks, fordi de tager det bedste fra den debatskabende eller dybe samtale og blander det med teaterrummets intensitet og nærvær – og lader festival og teater smelte sammen i en hyldest til livekulturen.  

 

Kom med til en intens romance mellem musik og litteratur, når forfatter Tine Høeg og musiker Simon Brinck slår talenterne sammen og i sjældent set fornemt samspil fremfører tekst fra romanen ’Tour de chambre’ med forelskelsen som rød tråd.  

 

Den perfekte oplevelse med dit hjertes udkårne, uanset om han/hun er din kæreste, mor eller veninde. Kom og læg ører til et musikalsk heartbreak tilsat guitar, indfølt oplæsning og ekstremt nærvær. Om den svære kærlighed, om det irriterende ved Tinder, og om venskaberne, der kan være lige så komplekse som kærlighedsrelationer.  

 

Tine Høeg (f. 1985) brød stort igennem med ’Nye rejsende’, som hun modtog Bogforums Debutantpris for. I 2020 fulgte hun debuten op med bestsellerromanen ’Tour de chambre’, der er solgt til udgivelse i en lang række lande. Med romanen ’Sult’ (2022) skildrer Tine Høeg hvad fertilitetsbehandling gør ved et menneske, en kvinde, en kunstner, en kæreste, en krop.  

 

Simon Brinck er en komponist og multiinstrumentalist, som skaber musik til film, teater, litteratur og billedkunstprojekter. Med en særpræget guitarstil skaber han en filmisk og detaljeret underlægningsmusik til fortællingen i dens fulde forløb. 

Se også