Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tove Storch

Tove Storch

Til Heartland 2024 har den danske kunstner Tove Storch skabt et nyt stedsspecifikt værk. Det tager form af en række skulpturelle installationer, som publikum kan interagere med i forbindelse med håndvask på festivalpladsen.

 

Med sit værk til Heartland skaber Storch rammerne for én stor rituel fællesperformance, hvor publikum kan gnide deres våde hænder op og ned ad bløde, glatte skulpturelle former. Storch sætter fokus på den sanselige oplevelse af kroppens, hændernes og fantasiens intense møde med en genstand.

 

Tove Storchs kunstneriske praksis kan ses som en kontinuerlig undersøgelse af skulpturens muligheder. Hendes arbejde er strukturelt og geometrisk i dets formsprog, men samtidig destabiliserer det forestillingen om det kølige minimale værk ved at svælge i betydninger.

 

Tove Storch (f. 1981) er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København i 2007 og har studeret på Akademie der Bildende Künste i Wien i 2003-04 og Kunsthochschule Berlin-Weissensee i 2005-06. Hun er modtager af Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens Hæderspris og Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat, og er repræsenteret i en række museumssamlinger i Danmark og internationalt.

 

Foto: Birgit Tengberg

Se også