Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Trine Krebs & Francis Cardenau

To kokke ved Heartland Festival

Program 2020 / Food

Trine Krebs & Francis Cardenau

Det økologiske bønnemøde

 

Trine Krebs og Francis Cardenau tager gæsterne med til økologisk bønnemøde. En messe om bælgfrugter; hvad bønner, linser og ærter er, og hvad de kan komme til at betyde for os igen. Bønnerne har nemlig altid været her og indgår i milliarder af daglige måltider kloden rundt. Og lige nu bevæger de sig længere og længere ind i din daglige mad, fordi de er en rigtig god genvej til måltider med mindre kød. Men det skal smage godt, mens vi letter trykket på planeten. Derfor står Francis og Trine sammen på scenen i en dialog om ALT det, som er værd at vide, for at måltider med bælgfrugter kommer op og svinge.

 

Undervejs i dialogen kan du smage forskellige bælgfrugter og ikke mindst øve dig i de basale bælgfrugtstilsmagningsteknikker.

 

Francis Cardenau er en markant figur på den danske madscene. Siden han kom til Danmark i 1989, har han opnået 2 Michelin-stjerner og været restauratør i mange år. Nu har han trukket sig tilbage fra det travle restaurantliv og købt et lille landsted ved Arresø. Her bliver der produceret grøntsager, frugt, bær, æg og honning m.m. Her vil han gerne dele sit landsted med kokkebranchen og sammen blive bedre til at servere flere grøntsager på tallerkenen. Francis er en aktiv del af Team Danmark Bocuse d’or og samarbejder med forskellige aktører, der som han er passionerede indenfor mad og råvarer.

 

Trine Krebs er husholdningslærerinde og partner i eventbureauet Frugtformidlingen. Trine har i 17 år rejst riget tyndt og inspireret danskerne til at spise flere grøntsager med glæde. Hun er kvinden bag middage for grøntsagshadere, og så bor hun på sit eget landbrug ved Isefjorden.

Se også