Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ursula Nistrup

Tre stykker kunstværk i Egeskov

Program 2020 / Art

Ursula Nistrup

Tre stykker kunstværk i Egeskov

Når Ursula Nistrup skaber kunst, er det ikke kun for at mætte øjet. Fælles for alle hendes værker er nemlig, at de udspringer fra fascinationen af lyd. Særligt er Ursula Nistrup optaget af lyds evne til at forme menneskets fantasi og kultur og gennem sine værker udforsker hun de mange facetter, der opstår og gemmer sig i lydens abstrakte rum.

 

Lyd er derfor også omdrejningspunktet for Ursula Nistrups værk-serie Amplified Views, som Heartland i samarbejde med Bang & Olufsen er stolte over at kunne vise frem, når ét af værkerne kommer på besøg på Fyn til sommer.

 

Amplificed Views er skabt til Struer Kommune af Nistrup i samarbejde med Bang & Olufsen. Skulpturerne er opsat permanent på særligt udvalgte steder rundt omkring i Struer kommune. Men til sommer vil en af skulpturerne rejse fra Struer og besøge Fyn. Amplified Views iscenesætter et unikt samspil mellem lyd, design og kunst til en forstærket både visuel og sanselige oplevelse for gæsterne på Heartland til sommer.

 

Ursula Nistrup er født i 1974 og uddannet fra California Institute of Art og Glasgow School of Art. Hun bor og arbejder i dag i København. Værket er præsenteret i samarbejde med Bang & Olufsen og vil fra juni måned være installeret permanent i Struer kommune.

Tre stykker kunstværk i Egeskov
Portrætbillede af kvinde med solskin i ansigtet

Se også