Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Villa Copenhagen x Heartland

/news

Villa Copenhagen

x Heartland

Et stenkast fra festivalpladsen kan du i år finde vores nye luksuriøse glampingtelte Villa Suites, som vi har skabt i samarbejde med Villa Copenhagen. Villa Suites bliver en del af Hotel Heartland, men får sit eget område med 10 eksklusive glampingtelte med fokus på bæredygtighed, gennemtænkt, flot indretning og den femstjernede luksusfølelse.

 

Ved at blande festivallivet og den fulde hoteloplevelse vil vores gæster i Villa x Heartland teltene ikke kun blive forsynet med luksuriøs og hjemlig indkvartering. Villaoplevelsen inkluderer en fuld- service opsætning af daglig rengøring, bagagetransport, en spa-lignende bad- og toilettrailer, spisemuligheder på værelset og gratis minibar samt skræddersyede events som morgenyoga.

Villa x Shamballa

 

Ud af de ti Villa Suites vil to af dem blive designet af Shamballa Jewels, det danske high-end smykkebrand, der lader sig inspirere af østlig spiritualitet, stærkt nordiske design og diskret luksus. Shamballa Jewels står bag den fulde indretning af Villa Copenhagens Masters Suite, lobbyområdet Courtyard og øvrige værelser og suiter på hotellet.