Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Villa Copenhagen x Heartland

/news

Villa Copenhagen

x Heartland

Villa x Heartland

Et stenkast fra festivalpladsen kan du igen i år finde vores nye luksuriøse glampingtelte Villa Suites, som vi har skabt i samarbejde med Villa Copenhagen. Villa Suites er en del af Hotel Heartland, men har sit eget område med eksklusive glampingtelte med fokus på bæredygtighed, gennemtænkt, flot indretning og den femstjernede luksusfølelse.

Ved at blande festivallivet og hoteloplevelsen vil vores gæster i Villa Copenhagen teltene ikke kun blive forkælet med luksuriøs og hjemlig indkvartering. Villa Copenhagen oplevelsen inkluderer daglig let rengøring, morgenmad i privat lounge, opgraderede bad- og toiletfaciliteter, 12 timers vagt i receptionen (kl. 8.00 – 20.00) og gratis minibar samt skræddersyede events som morgenyoga og Cocktail Hour-arrangement.

Villa x Shamballa

Et par af vores Villa Suites er designet af Shamballa Jewels, det danske high-end smykkebrand, der lader sig inspirere af østlig spiritualitet, stærkt nordiske design og diskret luksus. Shamballa Jewels står bag den fulde indretning af Villa Copenhagens Master Suite, lobbyområdet Courtyard og øvrige værelser og suiter på hotellet i København.

Køb af Villa x Shamballa inkluderer en velkomstmorgenmad den 8. juni på Villa Copenhagen samt transport fra Villa Copenhagen til Heartland og tilbage til København efter festivalen.