Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Villa Copenhagen x Heartland

News /

Villa Copenhagen

x Heartland

Villa Suites

Et stenkast fra festivalpladsen kan du igen i år finde vores luksuriøse glampingtelte Villa Suites, som vi har skabt i samarbejde med Villa Copenhagen. Villa Suites er en del af Hotel Heartland, men har sit eget område med eksklusive glampingtelte med fokus på bæredygtighed, gennemtænkt, flot indretning og den femstjernede luksusfølelse.

Ved at blande festivallivet og hoteloplevelsen vil vores gæster i Villa Copenhagen teltene ikke kun blive forkælet med luksuriøs og hjemlig indkvartering. Villa Copenhagen oplevelsen inkluderer daglig let rengøring, morgenmad fra Rug Bakery i privat lounge, opgraderede bad- og toiletfaciliteter, 12 timers vagt i receptionen (kl. 8.00 – 20.00) og gratis minibar samt skræddersyede events som morgenyoga og ølsmagning.

SHAMBALLA x Villa Suites

Nogle få af vores Villa Suites vil være designet eksklusivt af Shamballa Jewels, et anerkendt smykkemærke, der bygger på østlig filosofi, stærkt nordisk design og underspillet luksus. Shamballa Jewels står bag den fulde indretning af Villa Copenhagens Master Suite, lobbyområdet Courtyard og øvrige værelser og suiter på hotellet i København.