Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Vin- og saftsmagning med Restaurant Moment

Program 2022 / Food

Vin- og saftsmagning med Restaurant Moment

Vin- og saftsmagning
Fredag d. 3. juni kl. 15.00

 

Kom med til en eftermiddag med Restaurant Moments restaurantchef Mathias Breinholt og ejer Rikke Storm Overgaard, hvor vi snakker om og diskuterer naturvin og fermenteret saft. Hvad er det? Og hvordan adskiller det sig fra alle de andre alternativer? 

 

Igennem smagningen får gæsterne et indblik i fermenterede safter skabt med forskellige gæringskulturer for at vise at man kan opnå lige så interessante smage i “lavalkoholiske drikke” som i vine.  Man får også et indblik Restaurant Moments nysgerrighed efter og interesse for såkaldt “naturvin”. “Naturvin” handler for Restaurant Moment ikke om bestemte smage eller udtryk – men om uspoleret natur lige fra vinstokken og naturen omkring den – til indholdet af glasset.  Alle drikke på Restaurant Moment er serveret med passion og omtanke for naturen, da de tager drikkevarerne lige så alvorligt som maden.

 

Selve smagningen varer en times tid, og man kommer til at smage i alt seks drikke – tre naturvine og tre fermenteret safter. Smagningen holdes i en afslappet og uformel tone, så alle kan være med. Man skal ikke kunne nævne alle kommunenavne i Bourgogne, vide en masse i forvejen eller komme i et stift jakkesæt. Tag derimod dit gode humør i højre hånd og din nysgerrighed i den venstre! 

 

OBS! Det er plads til 30 mennesker. Husk, at det ikke er muligt at deltage i smagningen uden billet til festivalen. Festivalbilletten skal købes separat.

 

Alle henvendelser vedr. smagningen bedes sendes til info@heartlandfestival.dk

Se også