Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Weekendavisen leverer verden

Weekendavisen leverer verden

Mads Staghøj & Ulla Terkelsen – Fredag den 9. juni kl. 10.15-11.00.
Martin Krasnik & Christiane Vejlø – Lørdag den 10. juni kl. 10.15-11.00

 

I dette formiddagsformat inviterer Weekendavisens Mads Staghøj og Martin Krasnik hver sin gæst til sammen med dem at levere verden. Det er et uhøjtideligt format, der gennem uformel samtale undersøger og udfolder ugens avis.

 

Mads Staghøj & Ulla Terkelsen
Mads Staghøj skriver i Weekendavisen om alt fra globalisering til ekstremisme og en bred vifte af kulturstof. Han fokuserer på fortællende journalistisk, reportage og essays og har rapporteret fra en række lande i Europa, Mellemøsten og Kaukasus. 

 

Ulla Terkelsen har siden 1960’erne været et kendt tv-ansigt for danskerne. Hun har rapporteret fra verdens brændpunkter som international korrespondent i bl.a. Berlin, Washington, London og Kabul. I dag har hun base i Cannes, hvorfra hun dækker hele verden for TV2. 

 

Martin Krasnik & Christiane Vejlø
Martin Krasnik kom til Weekendavisen som praktikant i 1995 og blev derefter korrespondent i Jerusalem og London, udlandsredaktør og dækkede USA i årene under Barack Obama. Efter afstikkere til DR2s Deadline kom han tilbage til avisen i 2016 og blev chefredaktør i januar 2017.

 

Christiane Vejlø er fremtidsanalytiker og en af landets førende eksperter, når det gælder forholdet mellem mennesker og teknologi. Gennem ledende stillinger i tele- og mediebranchen har Vejlø siden 2001 haft særlig fokus på teknologisk innovation og etiske problemstillinger i det digitale rum. 

Se også