Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Wehlers

Partnere /

Wehlers

Wehlers løser udfordringen med plast i havet – en stol af gangen.

 

Designvirksomheden Wehlers skaber blandt andet møbler af plastaffald fra fiskenet, øl fustager og computere. Efter halvandet års udvikling er de nu klar med et IT- system, der gør det muligt at se, hvor plastmaterialet i netop den stol, du sidder på, er samlet op, bearbejdet og produceret. Tænd din mobil, læg din mobil på sædet, og du kan se, stolens rejse.

 

Wehlers møbler bliver en central del af indretningen af langbordsmiddagen Chef’s Table på Heartland og kan opleves andre steder på Heartland.

 

Wehlers blev etableret i 2015 af Henrik Holm og Maria Fryd Wehler. For 2,5 år siden lancerede Wehlers R.U.M. stolen, kort for ReusedMaterials, lavet af genanvendt fiskenet, opsamlet i havet. R.U.M.- stolen er designet af CF Møller Arkitekter og bliver nu lavet i tre forskellige versioner fra tre forskellige affaldsstrømme: fiskenet, e-affald og Carlsberg øl fustager. 

 

Hos Wehlers tror de på cirkulære principper og er overbeviste om, at godt design og ansvarlighed i udvalg af bæredygtige materialer er starten på en bæredygtig indretning. Wehlers arbejder ansvarsbevidst med at udnytte alle materialer, der er brugt i produktionen. Wehlers arbejder med cirkulær økonomi, hvilket betyder, at alle møbler genbruges og i sidste ende genanvendes efter brug. Dette inkluderer også Wehlerds møbler på Heartland – du kan altså købe netop den stol, du har siddet i på Heartland, efter festivalen.

                              

Wehlers er B-corp certificerede, hvilket betyder at de opfylder de højeste standarder for verificeret socialt og miljømæssigt engagement, offentlig gennemsigtighed og juridisk ansvarlighed for at afbalancere formål og fortjeneste. 

 

Læs mere om Wehlers på wehlers.com