Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Heartland Podcast: Jeremy Deller & Pernille Rosendahl

Heartland Podcast: Jeremy Deller & Pernille Rosendahl

Under Heartland 2022 mødtes den britiske kunstner Jeremy Deller med vokalist og sangskriver Pernille Rosendahl i en samtale om, hvad det er ved kunsten, der gør det muligt – ikke bare at røre den enkelte beskuer, men på samfundsniveau at rykke ved den offentlige samtale.  

 

Jeremy Deller har gennem hele sin karriere været optaget af at vise kunst uden for de traditionelle galleri- og museumsrammer. Hans kunst har ofte et politisk aspekt ved at involvere andre mennesker i den kreative proces. Deller modtog i 2004 den prestigefyldte Turner Prize og repræsenterede England ved den 55. Venedig Biennale i 2013.  

 

Pernille Rosendahl er en indflydelsesrig stemme på både den danske musikscene og i kulturdebatten herhjemme. Med sin signifikante vokal og imponerende lyrik har Rosendahl slået sit navn fast med Swan Lee, The Storm og som soloartist. Rosendahl er en samfundsengageret kunstner, der gentagne gange drister sig til at udforske, hvad kunstens væsen er, og hvilken betydning kunst kan spille, når vi vender de store spørgsmål i samfundet.  

 

Samtalen blev modereret af journalist og redaktør for Louisiana Channel Marc-Christoph Wagner.  

 

Samtalen er en del af Transformative Talks og præsenteret i samarbejde med Estée Lauder. 

  

Denne podcast er på engelsk. 

Hør også