Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Overnatning

Info /

Overnatning

Heartland Camping

Få minutter fra festivalpladsen finder du campingpladsen Dreamland, hvor du kan slå eget telt op eller nyde en af vores mange pre-opslåede muligheder.

Heartland24_Web_Ikoner_2000x2000px_Camping

Camping

Det obligatoriske campingpas

 

Alle, der ønsker at sove på campingområdet, skal have et personligt campingpas. Dette skal fremvises ved indgangen til campingområdet sammen med et festivalarmbånd.

Heartland24_Web_Ikoner_2000x2000px_Caravan

Camping

Sov i din egen campingvogn

 

Du er mere end velkommen til at bo i din egen campingvogn eller autocamper på Heartlands campingområde. To campingpas er inkluderet i prisen. Yderligere caravan-campingpas kan nemt tilføjes, når du køber Caravan-pakken. 

Heartland24_Web_Ikoner_2000x2000px_IglooTent

Camping

Opslået iglo telt

 

Hvis du vil undgå alt det lavpraktiske og bare tage direkte på festival, så kan du købe et opslået iglo telt, der står klar til dig, når du ankommer. To campingpas er inkluderet i prisen.

Heartland24_Web_Ikoner_2000x2000px_TentHouse

Camping

Komfort på festivalpladsen

 

Ønsker du at kombinere festivalfællesskabet med en komfortabel soveplads, så er vores Tent House det rette valg for dig. To campingpas er inkluderet i prisen.

Bed & Breakfast

Ønsker du at besøge Heartland og bo i luksuriøst Boutique Tent, er vores Bed & Breakfast en oplagt mulighed. Vores B&B er placeret et stenkast fra festivalpladsen ved siden af Hotel Heartland.

Heartland24_Web_Ikoner_2000x2000px_B&B

B&B

Overnat i skønne omgivelser

 

Vores overnatningstilbud Bed & Breakfast er placeret et stenkast fra festivalpladsen ved siden af Hotel Heartland. Her har du mulighed at overnatte i skønne Boutique Tent en enkelt nat eller alle tre dage.

Hotel Heartland

Et stenkast fra festivalpladsen finder du vores campsite Hotel Heartland – et afgrænset område på campingpladsen.

Heartland24_Web_Ikoner_2000x2000px_BoutiqueTent

Hotel Heartland

Den fulde glamping oplevelse

 

Ønsker du den fulde glamping oplevelse, så er vores Boutique Tents måske noget for dig. Vores Boutique Tents fås til 2, 3 og 4 personer.

Hotelpakker

I samarbejde med udvalgte hoteller på Fyn har vi lavet særlige hotelpakker til dig, der ønsker den ekstra komfort.

Heartland24_Web_Ikoner_2000x2000px_HotelFrederikVI

Hotel

Frederik VI’s Hotel

 

I samarbejde med Frederik VI’s Hotel tilbyder vi overnatning, økologisk morgenmadsbuffet og bustransport direkte til og fra Heartland.

Heartland24_Web_Ikoner_2000x2000px_HotelHesselet

Hotel

Hotel Hesselet

 

I samarbejde med Hotel Hesselet tilbyder vi overnatning i naturskønne omgivelser, morgenmadsbuffet og bustransport direkte til og fra Heartland.

Heartland24_Web_Ikoner_2000x2000px_HotelKnudsenGaard

Hotel

Hotel Knudsens Gaard

 

I samarbejde med Hotel Knudsens Gaard tilbyder vi overnatning i den charmerende bindingsværksbygning, morgenmadsbuffet og bustransport direkte til og fra Heartland.

Heartland24_Web_Ikoner_2000x2000px_HotelNyborgStrand

Hotel

Nyborg Strand

 

I samarbejde med Hotel Nyborg Strand tilbyder vi en pakke med overnatning, morgenmadsbuffet, eksklusiv Heartland-lounge og bustransport direkte til og fra Heartland.

Heartland24_Web_Ikoner_2000x2000px_HotelComwellHCAndersen

Hotel

Comwell H.C. Andersen Odense

 

I samarbejde med Hotel Comwell H.C. Andersen Odense tilbyder vi en pakke med overnatning i det hyggelige H.C. Andersen-kvarter, morgenmadsbuffet og bustransport direkte til og fra Heartland.

Heartland24_Web_Ikoner_2000x2000px_HotelOdense

Hotel

Hotel Odense

 

I samarbejde med Hotel Odense tilbyder vi en pakke med overnatning i store lyse værelser, morgenmadsbuffet og bustransport direkte til og fra Heartland.