Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Overnatning

Info /

Overnatning

Få den fulde Heartland-oplevelse og overnat midt i Danmarks smukkeste omgivelser kun 200 meter fra festivalpladsen og Egeskov Slot. Herunder kan du se hvad vi tilbyder på årets Heartland. Flere overnatningsmuligheder vil løbende blive tilføjet.

Heartland Camping

Her kan du medbringe eget telt eller nyde en af vores mange forskellige pre-opslåede muligheder.

 

Man skal have et gyldigt og personligt campingpas på for at få adgang til campingområdet. Campingpasset er personligt, dvs. at der skal tilkøbes ét campingpas pr. person. Bemærk at Tenthouse-, Mini Lodge-, og Boutique Tent-pakkerne alle inkluderer campingpas. Ved køb af Igloo Tent eller Caravan-pas er der mulighed for nemt at tilføje det ønskede antal campingpas inden købet gennemføres. Når du køber din overnatningsmulighed, vil der automatisk blive lagt campingpas oveni, for at undgå at man glemmer køb af dette. Husk derfor ikke at købe dit campingpas seperat, men sammen med din overnatningsmulighed. Kommer du med eget telt, kan du nøjes med at købe campingpas seperat.

 

Campingområdet byder selvfølgelig på alle nødvendige sanitetsfaciliteter, og modsat festivalpladsen er det tilladt at medbringe mad og drikke på campingområdet. Desuden er der mulighed for køb af mad og drikke på campingpladsen.

 

På hele området er der campingvagter, som sørger for at tingene er i orden. For at komme ind på campingområdet skal der fremvises et campingpas. Campingpasset er kun gyldigt sammen med et festivalarmbånd – læs mere om campingpas og vores forskellige overnatningsmuligheder nedenfor.

 

Når du ankommer til festivalen, skal du følge skiltene “Campingsti” fra hovedindgangen.

Hotel Heartland

Et stenkast fra festivalpladsen finder du vores campsite Hotel Heartland et afgrænset område væk fra campingpladsen.

 

På den grønne Hotel Heartland plads kan du tjekke ind i vores 2-4 personers Boutique Tents eller de Mini Lodges til 2-personer placeret tæt ved skoven. I lejren er der morgenmad, egne toilet- og badefaciliteter, loungeområde og service.

 

Her er plads til at slappe af før festivalens start og stadig nyde den magiske Egeskov-atmosfære.

 

Hotel Heartland inkluderer:

  • Morgenmad
  • Dedikeret reception med 24/7 gæsteservice
  • Opgraderede toilet- og badeforhold inkl. adgang til hårtørrer og spejle
  • Loungeområde med mindre cafe service

 

Man skal have et gyldigt og personligt campingpas på for at få adgang til Hotel Heartland campingområdet. I alle Hotel Heartland tilbud er campingpas inkluderet og svarer til det valgte antal gæster i Boutique Tent og Mini Lodge.

 

På hele området er der campingvagter, som sørger for at tingene er i orden. For at komme ind på campingområdet skal der fremvises et campingpas. Campingpasset er kun gyldigt sammen med et festivalarmbånd.

 

Når du ankommer til festivalen, skal du følge skiltene “Campingsti” fra hovedindgangen