Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Transport & Parkering

Info /

Transport & Parkering

Bus & Tog

Busser

Vi offentliggører info vedrørerende vores shuttlebusser, natbusser  samt busser til og fra Sjælland og København i løbet af foråret i 2021.

Bil

Ankomst i bil /

 

Festivalpladsen og slottet ligger et par kilometer udenfor Kværndrup, der derfor er udgangspunktet. Du kan sætte GPS’en til at køre mod Egeskov Slot, Egeskov Gade 22, 5772 Kværndrup for at blive guidet hele vejen. Når du kommer ud af Kværndrup by vil der være gratis parkering på din venstre side. Herfra kører der gratis shuttlebusser ned til hovedindgangen.

 

Hvis du fortsætter i bil ned mod hovedindgangen, vil du finde betalingsparkeringen på højre side. Her kan du betale med MobilePay. Fortsætter du lidt endnu, vil der være drop-off, også på din højre side.

PARKERING /

 

For at sikre en effektiv og behagelig ankomst til Egeskov har vi opdelt vores parkeringspladser i en GRATIS- og en BETALINGSZONE.

 

BETALING /

 

Betalingsparkeringen ligger ved hovedindgangen til Egeskov Slot og vil være under opsyn hele døgnet.

 

Der er to former for betalingsparkering:

 

1) Partout parkering

Med denne billet har du lov til at køre frit ud og ind af parkeringspladsen. Ved din ankomst skal du have parkeringsbilletten klar til scanning, hvorefter du vil få udleveret en personlig parkeringsbillet, som skal ligge i forruden under hele festivalen.

Tidsrummet for parkering er torsdag d. 27/5 kl. 10.00 til søndag d. 30/5 kl. 12.00.

Prisen er 500 kr.

 

Køb din parkeringsbillet her.

 

2) Endagsparkering

Denne type parkering er perfekt til dig, der har købt en endagsbillet.

 

Vælg imellem:

 

Endagsbillet, torsdag: Tidsrummet for parkering er kl. 10.00 torsdag til 07.00 fredag. Prisen er 200 kr.

 

Endagsbillet, fredag: Tidsrummet for parkering er kl. 9.30 lørdag til 07.00 lørdag. Prisen er 200 kr.

 

Endagsbillet, lørdag: Tidsrummet for parkering er kl. 9.30 søndag til 12.00 søndag. Prisen er 200 kr.

 

Køb din parkeringsbillet her.

 

OBS: Det er vigtigt, at du kun holder parkeret i den anviste periode, da vi ellers vil udstede bøder eller være nødsaget til at fjerne din bil.

 

GRATIS /

 

Den gratis parkeringspladsligger lige uden for Kværndrup, som ligger 2 km. fra festivalindgangen. Her vil der køre gratis shuttlebusser mellem parkeringspladsen og festivalindgangen fra torsdag til søndag.

 

OBS /

 

Benyttelse af både betalings- og gratisparkeringspladser er på EGET ANSVAR – der vil være frivillige vagter i området, men vi kan ikke garantere, at der er opsyn med din bil.