Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Transport & parkering

Info /

Transport & parkering

Offentlig transport

Det er nemt og bekvemt at komme til Heartland med offentlig transport. Kværndrup Station ligger 2,5 km fra Heartland, hvor du let kan komme til fra hele landet.

GoCollective har igen i år indsat ekstra stop i Kværndrup på strækningen mellem Svendborg-Odense og Odense-Svendborg under festivalen. rejseplanen.dk er allerede opdateret med de ekstra afgange, der standser i Kværndrup.

Fra Kværndrup Station har vi under festivalen indsat shuttlebusser, der kører cirka hvert 15. minut, eller når bussen er fyldt.

Shuttlebus

Under festivalen kører vores gratis shuttlebus mellem Gratis Parkering/Kværndrup Station og Heartlands Hovedindgang. Bussen kører cirka hvert 15. minut, eller når bussen fyldt.

Torsdag, fredag og lørdag kører bussen fra kl. 07.30 til kl. 03.30.

Søndag kører bussen fra kl. 07.30 til kl. 13.00

Natbus

Natbus Odense /
Bussen kører fra kl. 23 til kl. 03.30. Afgang er cirka hvert 30. minut, eller når bussen er fyldt.
Bussen stopper ved Knudsens Gaard og Odense Banegård Center.
Billetter købes ved bussen fra kl. 22.30.

Natbus Svendborg /
Afgang er kl. 23.00, 01.00 og 03.00, eller når bussen er fyldt.
Bussen stopper ved Svendborg Station.
Billetter købes ved bussen fra kl. 22.30.

Natbus Faaborg /
Afgang er kl. 00.00 og 02.00, eller når bussen er fyldt.
Bussen stopper ved Faaborg Rutebilstation og Hotel Faaborg Fjord.
Billetter købes ved bussen fra kl. 22.30.

Rutebus

Under Heartland indsætter vi busser til og fra festivalen.

Det er tilladt at medbringe 1x håndbagage og 1x rejsetaske. Telt og campingudstyr er tilladt, men skal begrænses så vidt muligt. Pladser er ikke nummeret. Billet skal fremvises. Kom i god tid – senest 10 minutter før afgang.

København /
Turen fra København til Heartland tager cirka 2,5 time.
OBS! Afgang fra København er ved den nye busterminal på Carsten Niebuhrs Gade ved Cabin Hotel.
Turen fra Heartland til København tager cirka 2,5 time.
Afgang fra Heartlands hovedindgang. Ankomst ved den nye busterminal på Carsten Niebuhrs Gade ved Cabin Hotel.

Vores rutebus kører fra København til Heartland 2 gange i dagtimerne torsdag, fredag og lørdag og tilbage til København igen søndag om dagen. Som noget nyt i år kører bussen også fra Heartland til København lørdag kl. 01 (natten til søndag). Billetterne koster 280 kr. pr. stk. og skal købes på forhånd her.

Bil

Ankomst i bil /
Festivalpladsen og slottet ligger et par kilometer uden for Kværndrup, der derfor er udgangspunktet. Du kan sætte GPS’en til at køre mod Egeskov Slot, Egeskov Gade 22, 5772 Kværndrup for at blive guidet hele vejen. Når du kommer ud af Kværndrup by, vil der være gratis parkering på din venstre side. Herfra kører der gratis shuttlebusser ned til hovedindgangen.

Hvis du fortsætter i bil ned mod hovedindgangen, vil du finde betalingsparkeringen på højre side (se længere nede på siden). Her kan du betale med kort. Fortsætter du lidt endnu, vil der være drop-off, også på din højre side.

Kør sammen / 
Hvis du kender én eller flere, som også skal til Heartland, anbefaler vi at køre sammen. Samkørsel giver en bil mindre på vejen og halverer turens CO2-aftryk, og samtidig undgår man udfordringer i forhold til trafik og parkering.

Parkering

Gratis parkering /
Det er muligt at parkere gratis ved Kværndrup St. Herfra vil der køre shuttlebusser til og fra festivalen.

Betalingsparkering /
Køb en parkeringsbillet til én dag eller alle tre dage. Betalingsparkering vil være bemandet af frivillige vagter, men vær opmærksom på at al parkering foregår på eget ansvar.

Betalingsparkering er i salg her.

Elbilister har igen i år mulighed for at lade bilen ved Clevers ladestandere tæt ved indgangen. Der er 30 ladeudtag, og vi opfordrer til god ladestil, hvor man flytter bilen hen til den almindelige betalingsparkering umiddelbart efter, at bilen er fuldt opladt.

Adgang til ladestanderne blive tildelt efter først-til-mølle-princippet og kræver gyldig parkeringsbillet til betalingsparkering. Det er desværre ikke muligt at reservere plads ved Clevers ladestandere.