Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Hjerteland

Smilende pige nyder Heartland Festival

Program 2020 / Projects

Hjerteland

Hjerteland

I Hjerteland slippes magien, legen og fantasien fri i et forunderligt univers med masser af aktiviteter, workshops og muligheder. Alt kan ske i Egeskovs medrivende omgivelser, og alle kan være med til at finde på, opleve og gå på opdagelse.

 

På Hjertelandscenen vil man kunne opleve ærlige og ustyrlige snakke/talks mellem børnene og voksne med helt særlige passioner, fagligheder og viden. Der vil være koncerter og musikalske oplevelser for både de små og større børn, og du vil kunne deltage i en række workshops og aktiviteter.

 

Hjerteland henvender sig til børnefamilier med børn på 3-13 år og bestræber sig på at tage børnefamilier seriøst. Hjerteland muliggør at en weekend på Heartland også kan være en oplevelse, hvor generationer mødes på tværs og bliver underholdt, stimuleret og får en masse nye oplevelser med hjem. 

 

Vi glæder os super meget til igen at invitere børn og barnlige sjæle ind i Hjertelands forunderlige univers.

 

Programmet bliver løbende offentliggjort. Du kan også følge med på Hjertelands Facebook-side, hvor programmet opdateres løbende.

 

Hjerteland er præsenteret af De Sceneste og Den Kulturelle Rygsæk.

Smilende pige nyder Heartland Festival
Smilende dreng med sjove briller på hygger sig på Heartland Festival

Program 2020

Skumpool: Ingen Hjerteland Festival uden skumpoolen, som selvfølgelig er åben igen i år. Her kan du bade uden at blive våd og flyde uden badevinger. 

 

Parkour v. Spetaklet: Teaterskolen Spetaklet står igen i år klar til at vende op og ned på alting, når de besøger hjerteland med deres parkour workshop. I samarbejde med den Kulturelle Rygsæk.

 

Tormod Tegner: Kom og vær med, når Tormod Tegner tegner lufttegning og synger tegnesange. Du får selv lov at være med til at tegne på whiteboard og selvfølgelige skal der skråles og danses. Man behøver ikke at stå stille, når man tegner i luft!

 

Haletudserne: Med sin smittende og legesyge jazz, der stikker af i alle retninger, skal orkestret Haletudserne nok få alle til både at hoppe og danse og synge og lege med, når de præsenterer deres fantastiske børnejazzkoncert I Hjerteland. 

 

Tingcentralen: Tingcentralen holder i år åbent alle 3 dage, så der er masser af muligheder for at gå på opdagelse i det rullende værksted. I samarbejde med den Kulturelle Rygsæk byder vi velkommen til det forunderlige lager af “skralde” materialer. Når pladsen åbner fredag, kan du fx. være med til at pynte Hjerteland flot op, så vi bliver helt klar til årets festival!

 

Købmanden: Kom og leg fynsk købmand for en dag! 

 

Paya’s Børneyoga: Som noget nyt starter Hjerteland i år morgenerne op med udstrækning i børnehøjde, når Paya kommer og gør os klar til dagen med sin børneyoga. 

 

BUG AMOK: Lørdag d. 3. maj hvor BUG AMOK gæster Hjerteland med et spændende pop-up madkursus med insekter på menuen. Lav din egen insektpesto med sæsonens krydderurter, hvor de første får deres eget glas med hjem. Til BUG AMOKs madkursus er alle velkomne, små som store, der har lyst til at eksperimentere og lege med vores nye proteinressource, spiselige insekter. 

Pige med udklædning på Heartland Festival
Billede af smilende pige med briller ved Heartland Festival
To drenge iført store hvide t-shirts spiser
Ansatte ved en madbod på Heartland Festival

Se også