Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Hospitality

Info /

Hospitality

Destination Heartland

– en verden af hospitality i Wonderland

 

Et besøg på Heartland er en rejse, der sætter et magisk aftryk på de fleste. I vores hospitality program sammensætter vi unikke oplevelser for vores partnere og deres gæster; ansatte, kunder eller samarbejdspartnere (min. 10 prs). Fra sommerfest til netværksmøder kan vi lave pakker, der bl.a. omfatter:

 

  • Dags- eller partoutbilletter
  • Overnatning fra paptelt til Heartland Hotel
  • Spiseoplevelser fra picnic og mødeforplejning til diverse restauranter
  • Koncerter, talks og skræddersyede aktiviteter
  • Jeres egen personlige eventkoordinator fra start til slut
  • Magiske mødefaciliteter
  • Dags- eller partoutbilletter

 

Og ikke mindst adgang til vores særlige lille skønne oase; Wonderland, hvor du kan tage et hvil mellem oplevelserne på festivalpladsen, netværke holde uformelle møder eller få hjælp med alt fra garderobe og last-minute reservationer på restauranter til overnatning, yogamåtter og solcreme i vores concierge service, hvor et hold af dedikerede Wonderland-værter står klar i hele festivalens åbningstid for at gøre din Heartland-oplevelse helt perfekt.

 

Kun fantasien sætter grænser!

Møder på Heartland

Mixing business with pleasure

 

Ønsker du at kombinere festivaloplevelsen med mødeaktiviteter er der rig mulighed for at gøre det på Heartland – uanset om det drejer sig om større strategimøder med power points og kontorartikler eller mere uformelle netværksmøder i Wonderland, sørger vi for, at I får præcis de faciliteter, I har brug for – altsammen på Heartland-måden, naturligvis.

 

Ønsker du at bestille billetter eller høre mere om, hvordan vi kan give dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere en helt enestående hospitality-oplevelse, kan du kontakte vores Partner Manager, Emil Blauert på emil@heartlandfestival.dk