Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Motherboard

Motherboard

Art & Audience

Torsdag d. 13. juni

Lørdag d. 15. juni

 

Til den bogstaveligt talt mere scenevante del af Heartlands kunstprogram hører Motherboard, der er en gruppe af kunstnere, der hver især repræsenterer et felt inden for operaens tværkunstneriske kernediscipliner. Motherboard skaber opera til det 21. århundrede i dialog og oprør med de hierarkier, som operaen ellers traditionelt er bundet af. Hvor klassisk opera dyrker det store drama, fokuserer Motherboard på menneskets indre bevægelser og følelsesliv ved at spejle det alment menneskelige. Centralt står sangen og stemmen, som vil blive presset ud i sine yderste afkroge både klangligt, teknisk og performativt.

 

På et magisk sted i Egeskovs slotspark vil Motherboard vise et nyt værk, hvor ikke bare sangen og stemmen, men også filmiske og skulpturelle virkemidler bliver bragt i spil, og en live-performance vil udspille sig.

 

Motherboard består af kunstnerisk leder og komponist Signe Lykke, kunstnerisk leder & sopran/performer Katinka Fogh Vindelev, koreograf Tim Matiakis, filmskaberne Cille Hannibal og Frigge Fri.

 

Værket ‘Kun Stemmen Bliver Tilbage / Bruddet, 2024’, performes på Heartland af Andreas Borregaard, Morten Grove Frandsen, Katinka Fogh Vindelev, Brittanie Brown og Max Wallmeier.

 

Motherboard har tidligere optrådt sammen som gruppe i forbindelse med CPH:DOX på SMK i 2022.

 

Foto: Carolina Echeverri

Se også