Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Takashi Saito

Program 2022 / Food

Takashi Saito

Tasteland
Fredag d. 3. juni kl. 14.00

 

Dansk tang og velsmag

Takashi har arbejdet med tang i mange år, og vil på Heartland fortælle os om dansk tang og dets utrolige anvendelsesmuligheder. Han vil vise tang i alle dets afskygninger og tage smagsprøver med, som du med sikkerhed aldrig har smagt før, med inspiration fra det japanske køkken, hvor tang er en hverdagsspise. Derudover vil man også kunne møde Takashi Saito i hans madbod på Heartland, hvor der serveres japansk hverdagsmad, der med garanti får din egen til blegne.

 

Takashi Saito er kok og drivkraften bag Saito CPH. Takashi er udlært på den ikoniske restaurant Umami og har trænet med sin far, der var sushikok. Saito CPH er kendt i den danske madbranche for at nyfortolke det japanske køkken, med en blanding af traditionelle og innovative elementer, og med brug af danske, bæredygtige råvarer.

Se også