Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Take Part – Digital Version

Heartland Festival Take Part / digital version

/news

Take Part
Digital Version 

Fra den 28.–29. maj udfolder Heartland sin koncert- og talkrækken Take Part – Support Culture. Supported by You’ i en digital version.

Fælles om kulturen  

 

En stor del af Heartlands kerne er det fællesskab, som festivalen skaber samt muligheden for, at publikum kan tage del i blandt andet kunstens visioner og videnskabernes ideer. At kunne tage del i kulturen i fællesskab. 

Med ‘Take Part – Support culture. Supported by you’ ønsker Heartland at sende sin varmeste opfordring om at gribe muligheden for at nysgerrig, lade sig inspirerer og ikke mindst støtte op om kulturlivet, i en tid hvor fællesskab og kultur i den grad er udfordret.

Program

 

Lørdag d. 29. maj 
16.00: Talk / Om forskellighed & fællesskab
Morten Kirkskov & Moussa Mchangama
Moderator: Mads Staghøj
18.00: Music / Helena Gao

 

Søndag d. 30. maj
16.00: Talk / Om kultur og fællesskab  
Stine Pilgaard & Kjartan Arngrim
Moderator: Marta Sørensen  
18.00: Music / Jeuru 

Unge talenter   

 

Heartland har en stolt tradition for at præsentere musikalske stjerneskud på sit program – og det er især talentet, der stråler igennem ved kurateringen af programmet til årets særudgave. Her kan du opleve danske Helena Gao med sin melankolske lyd, som opstår i mødet mellem den venlige popmelodi og de ubekymrede, eksperimenterende arrangementer. Oplev også den amerikanske sanger Jeuru, der med sin moderne R&B-vokal bevæger sig imellem genrer fra elektronisk soul til trip hop og udforsker nye måder at udtrykke sin helt personlige stil optræde i unikke omgivelser i  Riddersalen på Egeskov slot.  

Samtaler om fællesskab 

 

I to talks giver Heartland perspektiv på, hvad fællesskab kan bringe, og hvorfor kultur er vigtigt. Til samtalerne har festivalen inviteret en række kulturskabere og menningsdannere til at reflektere og nuancere begrebet i en tid, hvor afstand og isolation har været dominerende.

 

Skuespilchef Morten Kirkskov og bæredygtighedsrådgiver Moussa Mchangama giver deres perspektiv på dette i en samtale omkring, hvordan vi mennesker kan finde sammen på tværs af kulturer, identiteter og oplevelser. Årets modtager af boghandlernes prestigefyldte pris, De Gyldne Laurbær, forfatter  Stine Pilgaard og musiker Kjartan Arngrim tager kulturens samlende rolle op og reflekterer over, hvad der gør kultur så speciel, når det kommer til skabelsen og følelsen af fællesskab.

Take Part – Support Culture. Supported by you. er præsenteret i samarbejde med Albani og Anarkist Beer & Foodlab.