Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vantinge Homestay

/ News

Vantinge Homestay

Overnat hos de lokale

Sammen med Faaborg-Midtfyn Kommune og den lille by Vantinge tilbyder vi muligheden for at bo hjemme hos de lokale under Heartland 2023. Vantinge er en smuk lille by med 202 indbyggere, som ligger 15 minutters kørsel fra Heartland. Vantinge Homestay er en overnatningsmulighed til dem, der ønsker at tilføje et ekstra lokalt og personligt præg til deres festivaloplevelse.

Morgenmad er inkluderet og vil blive serveret fra kl. 9.00 i Vantinge Forsamlingshus inden afrejse til festivalen. Forsamlingshuset ligger i gåafstand fra alle værelse.

Efter morgenmaden bliver I kørt ud på festivalpladsen – tidspunkt arrangeres med værterne. Der vil ligeledes blive arrangeret transport fra festivalpladsen til Vantinge hver aften.

Prisen er for alle tre nætter (torsdag-søndag) og alle værelserne er inkl. sengetøj og håndklæder.

Se alle værter og værelser nedenfor.

Billedet til højre er venligst udlånt af Holger & Sunniva, der står bag bloggen Vantinge By.

Annie & Peder

Annie og Peder er to af Vantinges mange ildsjæle, som elsker at fortælle og vise deres midtfynske perle frem. De har boet i deres dejlige parcelhus i 55 år, hvor Annie blandt andet har været skoleinspektør på den gamle Vantinge Skole.

En af Annies store passioner er litteratur og krimier, så hvis I mangler noget læsestof, kan I helt sikkert låne en bog fra hendes store bogsamling.

Jeres værelse hos Annie og Peder er 25 kvadratmeter og ligger på stueniveau. Sengen er 170 cm bred. Huset har to badeværelser. Det ene badeværelse har både brusebad og toilet, som skal deles med jeres værter. Det andet badeværelser har I for jer selv, men her er det ikke muligt at tage bad.

Hjemmet gemmer på mange hyggekroge. Jeres værelse ligger lige ud til udestuen, hvor I kan komme ned i gear med en kop te. Der er ingen dyr i hjemmet.

Se billeder af værelset hos Annie & Peder her (Udsolgt).

Karl Peter & Anne-Grethe

Karl Peter og Anne-Grethe driver et fritidslandbrug, hvor de har 10 limousinekøer. Kødet sælger de i deres lille gårdbutik, som befinder sig på deres ejendom. Parret har boet i Vantinge i 34 år, og forsøger desuden at være selvforsynende på frugter og grøntsager.

Karl Peter og Anne-Grethe lejer to værelser ud under festivalen. På husets 1. sal er der et badeværelse med brusebad og toilet, som er forbeholdt gæster. I køkkenet kan I lave jer en kop kaffe og låne lidt plads i køleskabet, hvis I har noget, som skal på køl. I kan gå på opdagelse i parrets æbletræsplantage, hvor der er 35 forskellige slags sorter med æbler fra Fyn og Langeland.

Parret har desuden en schæferhund.

Læs mere og se billeder af værelse 1 hos Karl Peter & Anne-Grethe her (Udsolgt).
Læs mere og se billeder af værelse 2 hos Karl Peter & Anne-Grethe her (Udsolgt).

Jette

Jette har boet i Vantinge siden 1979 i byens gamle rutebilsstation. Hendes store passion er strik og vævning, så hvis I gerne vil lære at slå en maske op, kan I spørge Jette til råds. Hun har desuden en gammel vævemaskine, som I kan opleve i aktion.

Jette lejer to dobbeltværelser ud. Huset har et enkelt badeværelse med bruser og toilet, som skal deles med jeres vært og de øvrige gæster. Hvis I har noget, der skal på køl, har I mulighed for at låne lidt plads i køleskabet.

Bygningens gamle garage er blevet ombygget til en sommerstue, hvor man kan nyde en kop morgenkaffe. Jette er naboer med byens petanquebane, så hvis I får lyst til at tage jer et spil, kan I låne et petanquesæt af Jette.

Læs mere og se billeder af værelse 1 hos Jette her (Udsolgt).
Læs mere og se billeder af værelse 2 hos Jette her (Udsolgt).

Marianne & Palle

I 37 år har Marianne og Palle nydt tilværelsen i deres dejlige hjem i Vantinge, når de ikke er ude at køre Europas veje tynde i deres autocamper.

I juni er de igen ude på landevejen sammen med deres hund Balder, men de åbner alligevel op for deres hus for at give jer en unik og anderledes festivaloplevelse.

Deres naboer Karl Peter og Anne-Grethe har lovet at kigge til huset og hjælpe jer, hvis I skulle have nogle spørgsmål under jeres ophold.

Marianne og Palle lejer fire dobbeltværelser ud. Huset har to badeværelser – et i stuen og et på 1. sal, begge med både brusebad og toilet.

Hjemmet putter sig mellem tæpper af rapsmarker, og Palle og Marianne gør en dyd ud af at holde deres have flot, hvorfra I på en klar sommerdag kan heldig at ane Egeskov Slot. I haven kan I nyde udsigten, mens I tager jer et slag kongespil eller få en kop morgenkaffe i havemøblerne.

Læs mere og se billeder af værelse 1 hos Marianne & Palle her (Udsolgt).
Læs mere og se billeder af værelse 2 hos Marianne & Palle her (Udsolgt).
Læs mere og se billeder af værelse 3 hos Marianne & Palle her (Udsolgt).
Læs mere og se billeder af værelse 4 hos Marianne & Palle her (Udsolgt).

Dorte & Søren

Dorte og Søren bor i et bindingsværkshus, som er familiens gamle slægtsgård, og bygningen kan dateres helt tilbage til 1680.

Under jeres ophold kan I få en smagsprøve på et ægte landbrug. Hvis I kunne tænke jer at se en gris, smage familiens hjemmelavede rygeost eller komme ud og se markerne, vil Søren gerne vise gården frem.

Hos Dorte og Søren er jeres værelse i karlekammeret på deres gård. Karlekammeret hører til hovedbygningen, men har egen indgang og badeværelse med toilet og brusebad. Soveværelset er 8 kvadratmeter og sengen er 170 cm bred.

Parret ejer to katte, som dog primært befinder sig udendørs.

Hvis I skal helt ned i gear, kan I nyde et glas rosé eller varm kop kaffe på terrassen med udsigt til parrets smukke have og søer.

Se billeder af værelset hos Dorte & Søren her (Udsolgt).

Shelter

I Vantinge er der to shelters ved byens gamle idrætsanlæg. Denne overnatningsmulighed er for jer, der gerne vil opleve Vantinge by night. De to sheltere er knap 7 kvadratmeter, og der vil i forbindelse med jeres ophold blive stillet dyner og madrasser til rådighed samt et forhæng, som I kan trække for om natten.

Toiletterne ved byens gamle skole er åbne, som ligger omkring 75 meter fra shelterpladsen. Det er desuden muligt at få et bad hos Annie og Peder, som bor omkring 200 meter fra pladsen. Husk at lave en aftale med parret først, da de også har andre overnattende Heartland-gæster på besøg. Desuden har Peder og Annie, lovet at hjælpe jer, hvis I har nogle spørgsmål under jeres ophold.

Ved siden af shelterpladsen er der et skur, hvor I kan opbevare jeres bagage og få strøm og vand.

Se billeder af de to sheltere her (Udsolgt).

Vantinge Homestay

Vantinge Homestay bidrager til at understøtte byens lokale fællesskaber idet alle indtægter tilfalder foreningen Døråbnerne, som laver fællesarrangementer i byen.