Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vi føjer endnu 12 nye navne til musikprogrammet

/news

12 nye navne til musikprogrammet

Diorama er Heartlands intime koncertunivers, der med skovsøen som bagtæppe, præsenterer usædvanlige koncertoplevelser med tidens musikalske stjerneskud. På Diorama vil gæsterne opleve et kurateret program af helt nye artister, etablerede navne og musik på tværs af genre.

 

Programmet består af Baby In Vain, Barbro, Bbybites, Debbie Sings, Helena Gao, IVAN$ITO, School of X, Brimheim, FLAVA, Guldimund, Julie Pavon og DJ NAH CARE.

Baby In Vain

Denne sommer gæster den, på en og samme tid, unge og erfarne noise rock-trio Baby In Vain Heartland. I 2020 udgav de deres andet fuldlængde album “See Through”, hvor et mix af oprørsk rockæstetik og konfronterende klagesange møder den milde, delikate og drømmende pop-lyd.

 

Albummet tager os tilbage til garagerock-tiden, hvor guitarlyd og trommer mødes med stærke melodier og girl-group vokaler som bindeled. Den unge rockgruppe har netop ungdom som tematik på deres album – med alt hvad det indebærer af tanker om selvbillede, lyst, kærlighed, samfund, at blive forladt og tage chancer i livet.

Babro

Barbro Kuypers har i mange år været musiker i andre bands, men debuterede i starten 2021 som soloartist med singlen ‘’I’m Fine’’. Det har siden kun taget fart, og Barbro spillede landet rundt på sidste sommers festivaler.

 

Sangene har udfoldet sig gennem de begrænsede instrumenter det var til rådighed i hjemmet for dem under corona. Barbro har sat fokus på den rene sangskrivning og ved at stille spørgsmålstegn ved normative samfundsstrukturer der omgiver dem, skabes et dunkelt og overtalende lydunivers, som rammer lige i hjertekulen.

Bbybites

Poet og sanger Bbybites har i 2021 sparket døren ind til den danske pop-scene med singlen ”bby”, der i en fart blev både ”P3’s Uundgåelige” og ”Ugens Voice Choice” på The Voice.

 

Bbybites er med sine fængende tekster trådt ind i klubben af kvinder, der siger fra og kæmper imod at blive fastholdt i gamle mønstre. Det høres tydeligt i hendes single ”Pleazer”, hvor hun fortæller, hvad det vil sige at være kvinde i midt 20’erne – om altid at være i identitetskrise, men at kernen af hvem man er, altid er den samme.

Debbie Sings

Debbie Sings er Sophia Hages, tidligere medlem i Jenny, spritnye soloprojekt. Musikken er endorfinudløsende og maksimalistisk, fuld af energi og information. Det er et kaotisk og intenst univers, og musikken trækker tråde til gabber og metal lige så meget som til mainstream popmusik. Alt er tilladt, så længe det er befordrende for musikkens kerne.

Helena Gao

Helena Gaos musik udmærker sig ved en sangskrivning med udpræget melodisk sans og sanseligt fortællende lyrik, der udfolder sig i detaljerede og kontrastfulde produktioner et sted mellem det håndholdte og elektroniske.

 

Hun debuterede i november 2020 med den 8-minutter lange EP ‘‘Extended Adolescence’’, som modtog både anmelderroser og radio-airplay. I de selvproducerede sange kan man tydeligt mærke Helenas tætte forhold til musikken, som ærligt og en smule humoristisk formidler hverdagens mange følelser og specifikke situationer.

IVAN$ITO

IVAN$ITO har på kort tid udviklet sig til at være et af de mest hypede nye navne herhjemme. En hype, som han har skabt på trods af, at sproget er spansk og genren leder tankerne hen på Bad Bunny og J Balvin – men med et nordisk twist, der netop gør IVAN$ITO interessant og relevant både indenfor og udenfor landets grænser. IVAN$ITO har chilenske rødder og har formået at skabe sig egen plads på den danske musikscene som Danmarks egen reggaeton-stjerne. Han har med udsolgte koncerter og to anmelderroste albums bevist sig selv, som en artist der både har talentet og ikke mindst viljen til at bryde ud af landets grænser – samtidig med at opbygge en fanbase i sit hjemmemarked.

School of X

School of X var engang en juvel på undergrundsscenen, men er hurtigt vokset sig meget større både nationalt og internationalt. Bag School of X finder man musiker og producer Rasmus Littauer.

 

School of X har udgivet to album, ’’Armlock’’ og ’’Dancing Through The Void’’ og tidligere de to EP’er ‘’Destiny’’ og ‘’Faded. Dream’’. Med sin nyeste udgivelse ’’Dancing Through The Void’’ fra 2021 eksperimenterer School of X med både hip hop, eksperimental musik, singer songwriter – og endda en smule ska – pakket ind i hans ambitiøse tidløse indiepop-univers.

Brimheim

Dansk-færøske Brimheim tager sit smukke gothpop-univers med til Heartland.

 

Briheim har en evne til at få tiden til at stå stille, når bedrøvet guitar spiller sammen med hendes dybe, inderlige stemme i en blanding af rocket mystik og enkle melodier, og i sine ængstelige tekster formår hun at kombinere forvirring og sårbarhed med både humor og håb. 

FLAVA

Den 22-årige, danske FLAVAs gæster Heartland. Efter 3 års perfektionering af sin musik i studiet, udgav hun I maj 2021 sin debut-EP ”MEGALOMANIA”. Med hendes selvstændige og interessante univers, fik hun på ganske kort tid skabt opmærksomhed på den danske musikscene.

 

FLAVAS musik er noget for sig og kan ikke puttes i en fast defineret genreboks. Derimod udfordrer og blander hun alt det bedste fra drill, R’n’B, Hiphop og punk. Hendes diverse og unikke lyd gør, at man sjældent har set nogen som hende på den danske musikscene.

Guldimund

Guldimund er en kunstner, der insisterer på at patos ikke behøver være prætentiøst og at det intime kan være det allermest intense. Det er et band, der med afsæt i en traditionel folkrockbesætning konstant forsøger at være dynamisk og udforske sine klangmulighederne, som var det et symfoniorkester.

 

I centrum står Asger Nordtorp Pedersen, der med sin særegne stemme, store spændvidde og præcision leverer nogle virkeligt velfortalte vidnesbyrd fra det helt nære og almenkendte menneskeliv. 

Julie Pavon

Julie Pavon er et soloprojekt af den honduranske og danske kunstner Julie Maria Hernandez Pavon Friisis. Julie Pavon er en legeplads, hvor Julie eksperimenterer med sin umiddelbare og direkte tilgang til sangskrivning, og en platform, hvorpå hun kan bearbejde de urolighederne og glæder, hun bærer med sig. Julie skriver sine egne tekster og melodier, og producerer den instrumentale del af sin musik i samarbejde med Uffe Christensen.

DJ NAH CARE

DJ NAH CARE er et kendt navn i det københavnske LGBT-miljø, hvor han bl.a. har stået bag klubconceptet Club Versatile, der udover at holde en kæmpe fest også består i at arbejde for inklusion og repræsentationen af queerpersoner og minoriteter i nattelivet. DJ NAH CARE musikstil er hæsblæsende R’n’B techno som med sikkerhed vil få dig til danse natten lang.