Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Om Heartland

Om Heartland /

Heartland kombinerer live-samtaler og samtidskunst med det bedste fra musik- og madscenen.

Heartland Festival

Hele året rundt arbejder vi med at samle kulturen og går live som festival i de magiske omgivelser i Slotsparken omkring Egeskov Slot på Midtfyn.

 

Heartland er skabt i samarbejde med nogen af de dygtigste og mest innovative folk indenfor deres felt.

 

Heartland 2021 finder sted fra 27. maj – 29. maj.

Levende samtaler og store madoplevelser

Vores to TALKS-programmer byder på danske såvel som internationale navne. Fælles for begge programmer er, at samtalerne tager pulsen på den tid, vi lever i, og man kunne på Heartland 2019 blandt andet opleve internationale navne som Jonathan Franzen, Vivienne Westwoord og Judith Butler.

 

Læs mere om årets TALKS-program

 

Med vores FOOD-program ønsker vi at give vores gæster madoplevelser, der er ud over det sædvanlige. Programmet er kurateret med fokus på høj faglighed, kreativitet og bærerdygtighed. Vi lægger særlig vægt på, at lokalt producerede råvarer fra Fyn har en dominerende plads i den mad, der serveres.

 

Læs mere om årets FOOD-program

Samtidskunst og internationalt musikprogram

Heartlands kunstprogram er kurateret med øje for de interessante kontraster, der opstår, når samtidskunst under åben himmel præsenteres i Egeskovs slotspark, og for at vise at kunst kan være relevant for alle.

 

Læs mere om årets ART-program

 

Det er Heartlands ambition at præsentere vores gæster for en blanding af internationale stjerner, og det bedste den danske musikscene har at byde på, når han sammensætter vores musikprogram. Heartland 2019 bød bl.a. på Solange, The Smashing Pumpkins, The Good, The Bad & The Queen og Die Antwoord.

 

Læs mere om årets MUSIC-program