Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Praktisk info

Info /

Praktisk info

Hvor og hvornår

Hvor /
Egeskov Slot
Egeskovgade 22
5772 Kværndrup

Hvornår /
Heartland 2024 finder sted den 13. – 15. juni.

Festivalpladsen /
Åbningstiderne for festivalpladsen er:

Torsdag d. 13. juni fra kl. 12.00–03.00
Fredag d. 14. juni fra kl. 10.00–03.00
Lørdag d. 15. juni fra kl. 10.00–03.00

Armbånd /
Åbningstiderne for armbåndspåsætning er ikke offentliggjort endnu.

Check-in /
Al check-in foregår ved hovedindgangen.

Pladskort /
Pladskortet for 2024 er ikke offentliggjort endnu.

Parkering /
Åbningstiderne for parkeringsområdet er ikke offentliggjort endnu.

Læs mere om parkering her.

Overnatning /
Campingpladsen er åben for gæster fra torsdag d. 13. juni kl. 10.00 til og med søndag d. 16. juni kl. 12.00.

Check-in på Hotel Heartland og Bed & Breakfast er åben for gæster fra torsdag den 13. juni kl. 11.00. Check-out senest søndag den 16. juni kl. 11.00.

Læs mere om de forskellige overnatningsmuligheder her.

Deltag

Du kan enten deltage i Heartland 2024 med en af vores mange billettyper eller som frivillig.

Billettyper /
Du kan tage på Heartland festival med en partout-, 2-dags- eller 1-dagsbillet. Uanset hvor mange dage du vælger at være på festival sammen med os, er det muligt at få den pågældende billet med rabat såfremt du er bosat i Faaborg-Midtfyn Kommune eller under 25 år gammel. Læs mere om de forskellige billettyper her.

Frivillig /
Herudover kan du deltage i Heartland som frivillig enten før, under eller efter festivalen. Som frivillig får du selvfølgelig adgang til festivalpladsen, campingområdet og et frivilligområde. Når du er frivillig, sørger vi også for mad og drikke i løbet af din vagt. Hertil kan din forening også blive en del af det store fællesskab og arbejde på festivalen, samtidig med at I tjener lidt til foreningskassen. Læs mere om frivillighed her.

Overnatning

Overnatningsmuligheder /
Der er mange forskellige måder at overnatte på Heartland. Læs om de forskellige muligheder her.

Campingområdet /
Campingområdet byder selvfølgelig på alle nødvendige toilet- og badefaciliteter. Modsat festivalpladsen er det tilladt at medbringe mad og drikke på campingområdet.

På hele campingområdet er der campingvagter, som sørger for, at tingene er i orden.

Campingpas /
For at få adgang til og overnatte i campingområdet skal man have et gyldigt og personligt campingpas. Dette skal fremvises ved indgangen til campingområdet sammen med et festivalarmbånd. Det vil sige, at der skal tilkøbes ét campingpas per person. Campingpasset er kun gyldigt sammen med et festivalarmbånd.

Ved benyttelse af eget telt skal campingpas tilkøbes ­– ét per person.

Ved køb af Caravan-pas er det muligt nemt at tilføje campingpas til købet. Du skal blot huske at vælge hvor mange campingpas du skal bruge.

Ved køb af Tent House-, Iglo Tent, Boutique Tent- og B&B-pakkerne er alle de campingpas, du skal bruge, inkluderet.

Campingreglement /
Læs vores campingreglement her.

Faciliteter

Garderobe /
Lige efter hovedindgangen finder du vores garderobe.

Vandposter /
Der vil være vandposter at finde på festivalpladsen. Du må gerne medbringe din egen vandflaske som du kan fylde op.

Badefaciliteter /
Bor du på vores campingområde, Dreamland, er der gratis badefaciliteter.

Handicapforhold /
Al praktisk info om handicapforhold på Heartland kan du læse om her.

Affaldssortering /
Vi har opsat forskellige skraldespande op og opfordrer til at sortere jeres affald i følgende kategorier:
Bioaffald
Restaffald
Plastik

App /
I stedet for et fysisk program, kan du få hele Heartland i lommen med vores app. Dan dig et overblik over festivalprogrammet og vælg dine favoritter. App’en opdateres løbende under festivalen om eventuelle programændringer og nyheder.

App’en for 2024 er ikke offentliggjort endnu.

Mobilopladning /
Information om mobilopladning kommer på et senere tidspunkt.  

Pas på dine ører /
Køb ørepropper hos vores sælgere, der går rundt på pladsen, eller ved merchandise-boden.

Betalingsmetoder

Cashless festival /

Heartland er en kontantfri festival, hvilket vil sige at det ikke er muligt at bruge kontanter eller købe cash cards på festivalen i 2024. Det er kun muligt at betale med gængse danske og internationale betalingskort samt Apple Pay og Google Pay.

OBS:  at Heartland er en kontantløs festival, betyder også, at der ikke er hæveautomater på festivalpladsen.

Børn

Vi opfordrer alle forældre og værger til at udvise fornuft og forsigtighed: sørg for at beskytte de små ører ordentligt og undgå at bringe meget små børn for tæt på scenerne under koncerter.

Børn fra 0-12 år skal have en børnebillet. Der findes to slags børnebilletter: én for børn fra 0 til og med 5 år og én for børn fra 6 til og med 12 år. Børn på 13 og opefter skal have almindelige festivalbilletter.

Børn under 6 år kan i følge med en voksen, der har et campingpas, komme ind på campingområdet uden campingpas. Børn fra 6 år skal have sig eget campingpas.

Området Hjerteland på festivalpladsen henvender sig til børnefamilier med børn på 3-13 år. Der vil være koncerter og en lang række oplevelser for både de små og større børn, og du vil kunne deltage i en række workshops og aktiviteter.

Hvad må du medbringe

Mad og drikke / 
Vi har sørget for alt, hvad du har brug for inde på pladsen, men skulle du alligevel have brug for at stille sulten eller tørsten i ro og mag, så er det tilladt ude på campingområdet.

Paraplyer / 
Skulle det ske, at vejret ikke med os, så sørg for at pakke dit regntøj. Paraplyer er nemlig ikke tilladt på festivalpladsen.

Husdyr / 
Hiv fat i dine nærmeste, så de kan passe på dine kære, mens du er væk – husdyr er ikke tilladt.

Møbler / 
Det er ikke tilladt at tage stole med ind på festivalpladsen. Vi skal nok sørge for, at der er bløde, hårde, store og små siddepladser til alle på pladsen.

Har du særlige behov pga. et handicap så kontakt os på info@heartlandfestival.dk, så vil vi gerne hjælpe med at finde en løsning.  

Tasker (på festivalpladsen) /
Vi anbefaler, at lade den store taske blive hjemme. Hvis du alligevel tager en stor taske med, så forvent, at du skal stå lidt længere tid i kø for at få den visiteret. Det er muligt at få afleveret og opbevaret uønsket bagage og personlige ejendele i garderoben ved indgangen.

Foto- og videoudstyr / 
Vi ved godt, at mange gerne vil forevige og dele alle de gode minder på festivalen, men dette er kun tilladt med din mobil og video/fotokameraer i lommestørrelser – dog er selfiesticks ikke tilladt. Båndoptagere, videokameraer og professionelle fotokameraer er ikke tilladt uden presseakkreditering.

Ordensreglement

Alkohol og tobak / 
Husk at medbringe dit ID. Unge under 18 år kan hverken købe alkohol eller tobak.

Euforiserende stoffer / 
Hvis du bliver tilbudt eller ser nogen, som indtager eller sælger stoffer på festival- og campingområdet, så henvend dig omgående til en af vores vagter, da det absolut ikke er tilladt.

Gaspatroner / 
Det er ikke tilladt at bruge gaspatroner på festival- og campingområdet.

Åben ild /
Åben ild på festival- og campingområdet er ikke tilladt.

Adfærd / 
Heartland tolererer og accepterer ikke diskrimination på baggrund af køn, race, religion eller seksuel orientering, samt voldelig adfærd eller verbal chikane. Som gæst på festivalen har vi alle et ansvar for at hjælpe hinanden med at gøre Heartland til et rart sted at være.

Hvis du oplever eller overværer grænseoverskridende eller diskriminerende adfærd, skal du straks kontakte vagterne, som befinder sig rundt på pladsen.

Overtrædelse af ordensreglementet i sin helhed kan medføre påtale, bortvisning og/eller politianmeldelse. Såfremt en ung under 18 år ikke overholder ordensreglementet, vil der udover overnævnte sanktioner, kunne ske underretning til relevante myndigheder samt forældre.

Glemte sager

Heartland har et hittegodskontor som ligger ved garderoben ved hovedindgangen til pladsen. Her kan du henvende dig, hvis du har mistet din telefon, din jakke eller andet – eller du har fundet noget som ikke er dit.

Umiddelbart efter Heartland overdrages hittegods, hvor ejeren kan identificeres, til politiets hittegodskontor. Herunder f.eks. kørekort, sundhedskort samt andet hittegods f.eks. penge, særligt værdifulde smykker og andre værdifulde genstande.

Øvrigt hittegods opbevares hos Heartland i mindst 30 dage, hvorefter ejendelene kan bortsælges, bortgives eller destrueres, hvis ejeren ikke har henvendt sig inden udløbet af de 30 dage.

Hittegodskontoret, Fyns Politi

Thulevej 27
5210 Odense NV
Tlf. 65 20 14 85

E-mail: fyn@politi.dk

Wonderland

Wonderland er Heartlands bagvedliggende loungeområde, du kan få adgang til med en Wonderland-billet.

Her kan du få et pusterum fra festivalen og slappe af i rolige omgivelser.

Er du afsted i arbejdsregi, giver Wonderland dig også mulighed for at netværke og holde møder med kunder og partnere i stille omgivelser.